Nieuws

Veel aandacht voor Leiden op IMEX

IMEX is één van de toonaangevende internationale vakbeurzen voor congressen, meetings en incentives. Het evenement trekt ieder jaar ruim 9.000 internationale meetingplanners naar Frankfurt. Leiden Convention Bureau nam dit jaar voor de tweede keer deel aan deze beurs in het Holland Meeting Point, samen met partners ECC Leiden en Stadspodia Leiden.
Lees verder

Honderd congresambassadeurs voor Leiden

Honderd congresambassadeurs voor Leiden
Het geweldige aantal van 100 congresambassadeurs voor Leiden is een feit. Dit nieuws werd bekend gemaakt door burgemeester Henri Lenferink tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor congresambassadeurs. Deze vond plaats in de Marekerk, waar in aanwezigheid van andere Leidse prominenten uit de kennissector en het bedrijfsleven 14 nieuwe congresambassadeurs geïnstalleerd werden.
Lees verder

Bezoek de Leiden straat tijdens EvenementContact 2016

Op donderdag 18 februari staat Leiden Marketing op de beurs EvenementContact in de RAI Amsterdam. Samen met zeven Leidse locaties staan wij in een speciale Leiden straat. Met elkaar gaan wij de bezoekers overtuigen hun volgende zakelijke evenement in Leiden te organiseren.
Lees verder

Leiden Convention Bureau lanceert nieuwe website en congresfilm

Leiden Convention Bureau is trots op de nieuwe website en congresfilm over Leiden. De site biedt duidelijke congresinformatie en heeft een moderne vormgeving, nieuw beeldmateriaal en eenvoudige zoekopties. De nieuwe congresfilm levert een grote bijdrage om organisaties te enthousiasmeren en biedt inspiratie voor diverse mogelijkheden in Leiden.
Lees verder

    

lcb_nieuwsbrief.jpg