Nieuws

Leiden Convention Bureau lanceert nieuwe website en congresfilm

Leiden Convention Bureau is trots op de nieuwe website en congresfilm over Leiden. De site biedt duidelijke congresinformatie en heeft een moderne vormgeving, nieuw beeldmateriaal en eenvoudige zoekopties. De nieuwe congresfilm levert een grote bijdrage om organisaties te enthousiasmeren en biedt inspiratie voor diverse mogelijkheden in Leiden.
Lees verder

Jaloersmakende editie van “Arjen en Joris op reis”

Arjen en Joris op reis
De derde editie van Arjen en Joris in Leiden was een groot succes. Een gezellige groep van 20 eventprofessionals verzamelde ’s ochtends in de grote zaal van ECC, gelegen naast het Holiday Inn Leiden. Zoals een deelneemster opmerkte: “Zo’n hidden pearl langs de snelweg, met veel meer mogelijkheden dan je van buitenaf zou kunnen denken.” Na een korte toespraak van wethouder Robert Strijk over Leiden en de geweldige congresmogelijkheden kon iedereen een keuze maken uit de prachtige Johnny Loco fietsen van Bison Bike. De immense ruimte van het ECC was een uitstekende plek voor een paar oefenrondjes.
Lees verder

ECC Leiden genomineerd voor Evenementenlocatie van het jaar 2015

ECC Leiden
ECC Leiden is trots op haar nominatie voor Evenementenlocatie van het jaar 2015 door Meetings Awards. Het unieke ‘black-box’ concept van deze nieuwe speler op de evenementen- en congresmarkt slaat aan. De kracht van de enorme flexibiliteit en goede bereikbaarheid, in combinatie met de jarenlange expertise op het gebied van meetings en congressen en ‘customized’ catering, blijft niet onopgemerkt in organiserend Nederland.
Lees verder

    

lcb_nieuwsbrief.jpg