Nieuws

Jaloersmakende editie van “Arjen en Joris op reis”

Arjen en Joris op reis
De derde editie van Arjen en Joris in Leiden was een groot succes. Een gezellige groep van 20 eventprofessionals verzamelde ’s ochtends in de grote zaal van ECC, gelegen naast het Holiday Inn Leiden. Zoals een deelneemster opmerkte: “Zo’n hidden pearl langs de snelweg, met veel meer mogelijkheden dan je van buitenaf zou kunnen denken.” Na een korte toespraak van wethouder Robert Strijk over Leiden en de geweldige congresmogelijkheden kon iedereen een keuze maken uit de prachtige Johnny Loco fietsen van Bison Bike. De immense ruimte van het ECC was een uitstekende plek voor een paar oefenrondjes.
Lees verder

ECC Leiden genomineerd voor Evenementenlocatie van het jaar 2015

ECC Leiden
ECC Leiden is trots op haar nominatie voor Evenementenlocatie van het jaar 2015 door Meetings Awards. Het unieke ‘black-box’ concept van deze nieuwe speler op de evenementen- en congresmarkt slaat aan. De kracht van de enorme flexibiliteit en goede bereikbaarheid, in combinatie met de jarenlange expertise op het gebied van meetings en congressen en ‘customized’ catering, blijft niet onopgemerkt in organiserend Nederland.
Lees verder

Nieuwe website Pieterskerk

Nieuwe website Pieterskerk
De eeuwenoude Pieterskerk Leiden kan nu ook online bezocht worden. Een interactieve timeline neemt je mee door de geschiedenis van dit onvervangbare monument.
Lees verder

    

lcb_nieuwsbrief.jpg