Nieuws

Officiële Grand Opening van ECC Leiden

Officiële Grand Opening van ECC Leiden
Grote opkomst: Veel bezoekers en BN-ers o.a. Liza Sips en Bastiaan van Schaik, Ferry Doedens en Valerio Zeno tijdens de grootste ‘LIVE’ vrijdagmiddagborrel.

Per hippe fiets door zonnig Leiden: inspiratiedag secretaresses groot succes

Inspiratiedag secretaresses groot succes
Leiden Marketing organiseerde op donderdag 16 april j.l. een geslaagde dag voor secretaresses uit de regio om hen kennis te laten maken met alle prachtige eventlocaties die Leiden en omgeving rijk is. Een spannende tocht door de stad op ultrahippe houten fietsen langs nieuwe hotelkamers, onbekende vergaderlocaties, onverwachte zalen in eeuwenoude gebouwen, wijn van Brad Pitt en chocolade met lavendel.

Opening 4 sterren Boutique Hotel “de Barones van Leyden”

Opening 4 sterren Boutique Hotel “de Barones van Leyden”
Nadat hun Boutique hotel 'Huys van Leyden' aan de Oude Singel 212 als kleinste 4 sterrenhotel van Nederland de succesvolle 8e plaats van beste boutique hotels in Nederland bereikt had, hebben eigenaren Lorenzo van Beek en Gaston Fonville op 1 januari van dit jaar een tweede Boutique Hotel geopend, dat ongetwijfeld ook hoge ogen zal gaan gooien.

Hortus botanicus Leiden 425 jaar

Hortus botanicus Leiden 425 jaar
In 1590 werd de Hortus botanicus gesticht door de Universiteit Leiden en in 1594 ingericht door Carolus Clusius (1526-1609) als tuin voor onderwijs en onderzoek. Clusius introduceerde de tulp in Leiden, de bloem die uitgroeide tot het symbool van Nederland. Al meer dan vier eeuwen worden er in de tuin en kassen planten verzameld en gekweekt. Niet alleen voor de wetenschap, maar ook om van te genieten.

What happens in de Sleutelstad blijft achter slot en grendel… of toch niet?

What happens in de Sleutelstad blijft achter slot en grendel… of toch niet?
Derde editie van Arjen en Joris op reis… Ontdek Leiden. In de gebiedende wijs maar liefst. Zo staat het op een groot billboard langs de A4. En dat is dan ook exact wat we met Arjen en Joris op reis gedaan hebben. We ontdekten de Sleutelstad in anderhalve dag aan de hand van een aantal highlights en met de insteek elkáár beter te leren kennen: ‘Want zo kunnen we samen kansen creëren,’ zegt Arjen Lemstra, organisator van de derde editie van Arjen en Joris op reis.

    

lcb_nieuwsbrief.jpg