Nieuws

Vierdaags Cannabinoïden symposium 2018 kiest voor Leiden

Vierdaags Cannabinoïden symposium 2018 kiest voor Leiden
‘The International Cannabinoid Research Society (ICRS)’ kiest Leiden als congresdestinatie voor haar 28e symposium dat gehouden wordt van 30 juni tot en met 4 juli 2018. Daartoe zette vrijdag 8 juli Prof. Celia Hillard, executive director van het ICRS, haar handtekening in de Stadsgehoorzaal Leiden. Zo’n 300 wetenschappers uit Europa en Noord-Amerika zullen hun onderzoekservaringen uitwisselen in de Stadsgehoorzaal.
Lees verder

Uitgelicht: De Waag café en restaurant

De Leidse Waag is een rijksmonument gelegen aan de Aalmarkt in de binnenstad van Leiden. Het gebouw staat er sinds 1657. In de zomer van 2015 ging De Waag opnieuw open als Waag café en restaurant. Drieëneenhalve eeuw Leidse historie met een gewaagde splinternieuwe, moderne aanbouw. Gastvrij en gezellig. Eten en drinken. Oud en nieuw. Binnen en buiten. Overdag en ’s avonds. Kunst en cultuur. En nu ook met vergaderen bij Waag Boven…
Lees verder

Hapje en drankje naast Trix de T. rex in Naturalis

Vanaf 10 september kunt u zelf oog in oog staan met Trix. Dan is de tentoonstelling ‘T. rex in Town’ geopend in het Pesthuis, het huidige entreegebouw van Naturalis. Voor de zakelijke verhuur zijn er verschillende arrangementen.
Lees verder

Stadspodia Leiden verder als Leidse Schouwburg- Stadsgehoorzaal

De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal, de afgelopen jaren samen onder de naam Stadspodia Leiden, gaan verder onder de naam waarmee ze al vele jaren bekend staan in de stad. Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal – nog altijd één bedrijf, met twee unieke monumentale panden in het centrum van Leiden.
Lees verder

    

lcb_nieuwsbrief.jpg