donderdag 11 april

3rd Our Digital Future 2024

Op donderdag 11 april wordt derde editie van het symposium Our Digital Future georganisseerd in het Naturalis Biodiversity Center.

Het symposium dat is gericht op ICT-professionals en iedereen die beroepsmatig betrokken is bij ICT, gaat over het delen van kennis en expertise.  De partners LUMC, Hogeschool Leiden, Universiteit Leiden, Naturalis Biodiversity Center en MBO Rijnland zullen zich presenteren. In 2023 kwamen 250 vakgenoten samen tijdens Our Digital Future om inspiratie op te doen en met elkaar in gesprek te gaan.

Dit jaar wordt er geëvalueerd: hoe staat het met het in 2023 gestarte Traineeship? Welke digitale uitdagingen staan hun te wachten in het heden en de nabije toekomst? Welke ontwikkelingen en kansen doen zich voor op het gebied van business analytics, big data, AI, innovatie in onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering? Tijdens deze dag vol ontmoetingen en presentaties krijgen deelnemers de kans om kennis te maken met collega's en te ontdekken wat er gaande is op digitaal gebied.

Meer informatie volgt binnenkort via deze link.

Wanneer

  • Donderdag 11 april 2024

Kenmerken

Locatie