zondag 25 juni

"Do smart devices make us less smart?" - Lezing

Op zondag 25 juni zal Rijksmuseum Boerhaave en het Lorentz Center een lezing organiseren over de impact van smart devices op onze intelligentie. De lezing zal plaats vinden in de lezinghal, van 16:30 tot 17:30.

De lezing zal deel uit maken van de Life Sciences & Health week, een week van 22 juni tot en met 29 juni, waarin biowetenschappen en de gezondheidszorginstituten hun deuren openen naar het publiek. De lezing zal gaan over hoe technologische vooruitgang impact heeft gehad op de cognitieve vaardigheden van de mens. De lezing zal over onderwerpen gaan zoals tijdelijke impact versus de lange termijn impact, cognitieve versus motivationele invloed, en meer. De lezing zal gegeven worden door Antony Chemero, Distinguished Research Professor of Philosophy and Psychology bij de University of Cincinnati. 

De voertaal van de lezing zal Engels zijn. Het bijwonen van de lezing is gratis, mits u een geldig museum ticket heeft. Als u interesse heeft, kunt u zich op de officiële website registreren. 

Wanneer

  • Zondag 25 juni 2023 16.30 - 17.30 uur

Locatie