Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 6 september 2023

ESSO-EYSAC Hands-on Course on Abdominal Surgery

Contact

Albinusdreef 2
Leiden
Plan je route

Van 4 tot en met 6 september zal de ESSO-EYSAC Hands-on Course on Abdominal Surgery plaatsvinden in Leiden bij het Leiden Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Een interactieve workshop over de chirurgische anatomie van de abdominale organen en vaten maakt deel uit van deze cursus. De voordelen en nadelen van oncologische chirurgie op elk abdominaal orgaan zal gedemonstreerd worden op speciaal gebalsemde lichamen. Elke sessie zal eindigen met een interactieve discussie die management en praktische/anatomische onderwerpen integreert. De cursus is ontworpen voor jonge chirurgen die in een bepaald onderdeel van oncologie de leiding willen nemen.

Hands-on sessies met menselijke lichamen en verschillende chirurgische technische oefeningen maken deel uit van de gebruikte educatieve methodes. Hiernaast zal een pre-cursus 3D-atlas over chirurgische anatomie en technieken deelnemers assisteren om hun kennis over de anatomie van abdominale organen helpen te verbeteren en hun chirurgische vaardigheden verbeteren. 

Voor meer informatie kunt u naar de officiële website gaan: https://www.essoweb.org/courses/esso-eysac-hands-on-course-on-surgical-technique-abdominal-surgery/ 

Locatie