Bizon Events

Onze fietstours laten de bizon'dere plekjes van Leiden zien. Anders dan anders, authentiek, origineel, simple pleasure...

Voor iedereen die het Leiden van NU wil ervaren. Een ideale break als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Ook uitstekend in te zetten als vergaderbreak om even een ‘frisse neus’ te halen; we kunnen namelijk op elke gewenste locatie in Leiden starten met onze tours.

Ervaar onze bizon’dere fietstours waarbij wij u Leiden laten zien door de ogen van een ‘Leienaar’. We gaan niet langs de kerken met jaartallen, maar we laten u de ‘hotspots’ van deze sleutelstad zien. Samen met Leidsche locals en insiders hebben we de mooiste routes uitgestippeld. 

Tijdens onze fietstours neemt u plaats op bizon’der relaxte fietsen. De ideale manier om de stad te ontdekken! We fietsen uiteraard niet op gewone fietsen, maar op authentieke fietsen en karaktervolle cruisers…. Nét even anders dan anders…

Informeer naar de mogelijkheden voor uw gezelschap. En het leuke is, onze bizon’dere fietsen zijn ook los te huur én we hebben Engels sprekende tourguides!

Bizon Bike Company; fietstours en fietsverhuur Leiden.
Oosterkerkstraat 18
2312 SN LEIDEN
Tel 071-750 3184
info@bizonbikecompany.nl
www.BizonBikeCompany.nl