Promotess Hosts & Hostesses

4e Binnenvestgracht 1a 2311 NT LEIDEN

Promotess Hosts & Hostesses beschikt over ervaren professionele en vriendelijke medewerkers die u tijdens uw congres, beurs of evenement van dienst kunnen zijn. Sinds haar oprichting in 2003 heeft Promotess zich met name gericht op de inzet van dames en heren tijdens ontvangsten, congressen, seminars en beurzen, zowel nationaal als internationaal.

Promotess is een klein bureau dat is uitgegroeid tot een succesvolle en stabiele onderneming. Door continue goed te werken, door duidelijk te zijn naar zowel medewerkers als opdrachtgevers en door goede backoffice, is eigenlijk uit iedere vervulde opdracht weer één of meerdere nieuwe opdrachten voortgekomen.
De hostesses van Promotess hebben veel ervaring in het werken als hostess, van internationale congressen tot beurzen en van 1 op 1 VIP ontvangst tot het managen van grote groepen: Promotess kan voor uw evenement de geschikte dames en heren inzetten.

Met een groot aantal opdrachtgevers heeft Promotess een vaste relatie kunnen opbouwen en Promotess is dan ook trots op haar referenties. Meer informatie vind u op de website van Promotess: www.promotess.nl.

We zien er naar uit om met een pro-actief team van hostesses ook u binnenkort te mogen ontzorgen!