Nieuws

Naturalis en Universiteit Leiden organiseren tweedaagse conferentie ‘Venomous Snakes'

Op 21 en 22 juni 2018 organiseert Naturalis Biodiversity Center het slangenbetencongres: ‘Venomous Snakes: from science to society’. Dit is een interdisciplinair congres met als doel: het genereren van aandacht voor een destructieve, verwaarloosde tropische ziekte. Ook wordt er aandacht gegenereerd voor oplossingen en internationale acties bij slangenbeten en -behandelingen.
Lees verder

Inspiratiedag Secretaresses/Managementondersteuners succesvol

Vrijdag 8 december vond de jaarlijkse inspiratiedag voor secretaresses en managementondersteuners plaats, georganiseerd door Leiden Convention Bureau. Het was een zeer succesvolle dag! In totaal zijn 38 dames naar Leiden gekomen om zich te laten inspireren door middel van tabletopsessies, rondleidingen, activiteiten en een lezing.
Lees verder

Eerste Leids College ‘een succesvol congres begint bij een goede voorbereiding’ goed ontvangen

Leiden, 13 november 2017 - Leiden Convention Bureau organiseerde afgelopen donderdag het eerste Leidse College Wetenschappelijke Congressen voor haar congresambassadeurs en andere initiatiefnemers van nationale en internationale congressen. Aan de editie namen 25 geïnteresseerden deel uit de wetenschappelijke (medische) branche. Deelnemers waren erg te spreken over het Leids College die deze eerste editie startte met het thema ‘het organiseren van een goed congres’.
Lees verder

Brave New World

Op 2 en 3 november vond de 2de editie plaats van Brave New World in de Stadsgehoorzaal. Dit congres brengt kunst, cultuur, filosofie, wetenschap, technologie en storytelling samen en legt de focus op de maatschappelijke en ethische gevolgen van de technologische ontwikkelingen waar men zo veel over hoort.
Lees verder

Renovatie Boutique Hotel Huys van Leyden

Het kleinste 4 sterrenhotel van Nederland, Boutique Hotel Huys van Leyden, heeft er niet alleen twee prachtige 18e eeuwse hotelkamers bijgekregen maar ook een zeer bijzondere vergader- en dinerzaal.
Lees verder

  

lcb_nieuwsbrief.jpg