Nieuws

Leiden verovert plek in top 5 nationale congresbestemmingen

Leiden verovert plek in top 5 nationale congresbestemmingen
Leiden verovert voor het eerst een plek in de top 5 op de lijst van nationale congresbestemmingen die afgelopen maandag door ICCA (International Congress and Convention Association) over 2017 gepubliceerd is. De stad stijgt hiermee maar liefst 4 plekken en laat steden als Eindhoven, Groningen en Maastricht achter zich. Nummer een blijft Amsterdam, gevolgd door Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
Lees verder

Save the Date: Dag van Ontdekkingen

Leiden Convention Bureau nodigt alle event- en meetingplanners uit om donderdag 5 juli mee te gaan op ontdekkingsreis door de Leidse steegjes, hofjes en grachten. En ontdek hoe je niet alleen inspireert, maar ook activeert!
Lees verder

Leiden on Tour

Op dinsdag 27 maart vond Leiden on Tour plaats. Een evenement speciaal georganiseerd voor secretaresses en managementondersteuners van het LUMC en Leiden Bio Science Park. Leiden ‘on tour’ is een aanvulling op het huidige aanbod van de inspiratiedagen. In plaats van de doelgroep mee op stap te nemen door Leiden, gaat Leiden Convention Bureau met partners naar beoogde doelgroep.
Lees verder

Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden is prachtig gelegen aan de Oude Rijn en bevindt zich aan de rand van de historische stad Leiden. Het hotel biedt 80 ruime, stijlvolle kamers en zijn van alle gemakken voorzien. De royale badkamer beschikt over een (bubbel)bad, separate douche en toilet.
Lees verder

  

lcb_nieuwsbrief.jpg