41e plaats voor terras Van der Valk hotel Leiden in de Terras Top 100

6 juli 2016

Maandag maakte vakblad Misset Horeca de Terras Top 100 bekend en het terras van het Van der Valk Hotel in Leiden heeft een 41e plek behaald. In de top 100 scoort het hotel als beste in Leiden.

Het vakblad heeft het afgelopen jaar ruim 300 terrassen bezocht om een uiteindelijke top 100 samen te stellen. Zogenaamde ‘mystery visitors’ maakte een eerste selectie waarna het de beurt was aan de vakjury.

Mooi rapport

Het terras van hotel Leiden krijgt een mooi ‘rapport’. Zo wordt het terras beschreven als ‘zeer mooi en verzorgd’ en wordt het personeel genoemd als ‘oprecht aardig’ en dat zij met een ‘open en vriendelijke houding de gast tegemoet treedt’.

Frans Schohaus, General Manager hotel Leiden, is zeer tevreden met de benoeming van het hotel in de top 100. “Het terras aan de Oude Rijn is natuurlijk een onderdeel van ons hotel waar we trots op zijn en waar gasten ook echt voor terug keren. In het rapport van Misset Horeca kun je lezen dat als er bij deze verkiezing een prijs zou zijn voor het mooiste hotelterras, er een grote kans is dat deze naar Van der Valk in Leiden zou gaan. En daar ben ik het natuurlijk helemaal mee eens”, aldus Frans Schohaus.

Deel dit nieuwsbericht