BizonEvents: Autorally met App

9 februari 2021

Ben je ook even ‘klaar’ met de online PubQuizen, online EscapeRooms en online borrels? Wil je gewoon weer lekker naar buiten, rekening houdend met de huidige Corona-regelgeving? Bizon Events heeft daar een mooie en unieke oplossing voor ontwikkeld: de Coronaproof AutoRally|AutoGame. Download onze App en ga op zoek naar de opdrachten-locaties! 

 Door onze partner BizonEvents

Kom even achter je beeldscherm vandaan! Tijdens onze AutoGame neem je plaats in je eigen auto en ga je uitdagende opdrachten volbrengen in de Leidse omgeving. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde AutoGame-app ga je op zoek naar opdracht-locaties. Je kunt deze format als individu spelen, maar ook samen met je team, afdeling of bedrijf. Het leukste is als je met zijn 2-en of 3-en in een auto zit, dus je partner of huisgenoten kunnen ook gezellig deelnemen. 

 

Uniek: Op maat gemaakte routes! 

BizonGames zet voor elk gezelschap een eigen route uit, startend en eindigend (bijvoorbeeld) vanaf het kantoor- of thuisadres. De routes duren gemiddeld circa twee à twee en een half uur, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van de ‘navigatie-skills’ ;-). 

Weten jullie door goed samen te werken de juiste locaties te vinden en de opdrachten te volbrengen? Je rijdt deze route van (opdracht)locatie naar (opdracht)locatie, maar hebt vooraf geen idee waar de route je naar toe zal leiden…. 

Superleuke format om samen met je collega’s op afstand te spelen. Geïnteresseerd? Kijk dan op de website.

Deel dit nieuwsbericht