Corona proof games met Bizon Events

Corona proof games met Bizon Events

22 april 2020

Geef jouw videogesprekken met collega’s, familie of vrienden een extra fun en competitiedimensie met de DIY PubQuiz of Escapegame Vrimibo van Bizon Events. Je speelt de games in teams tegen elkaar, online, op afstand, verbindend. Voor 5 tot 1000 deelnemers mogelijk!

Geef jouw videogesprekken met familie, vrienden of collega’s een extra fun en competitiedimensie met de ‘Do It Yourself Pubquiz’ van Bizon Events. Deze PubQuiz speel je in teams tegen elkaar, online, op afstand, verbindend… 

Bizon Events verzorgt diverse programma’s, uitjes en team-events vaak lekker buiten. Hun gasten een leuke tijd geven, weg uit de dagelijkse sleur, even wat anders doen dan normaal, een glimlach op de gezichten van de gasten toveren. Dit is wat ze het allerliefste doen. 

Juist in deze tijd blijven ze dit doen, maar nu online! Bizon Events heeft een aantal laagdrempelige, bizon’dere programma’s ontwikkeld. Je speelt ze indoor met een speciaal ontwikkelde Game-app, met elkaar, met je gezin, met vrienden, je sportmaatjes, je collega’s, volledig self-supporting. Bij elkaar óf op afstand. Op een leuke en bizon’dere manier houd je hierdoor (sociale) verbinding met elkaar. 

De ‘Corona-proof’ Games: 

  1. DIY PubQuiz, maar dan zonder de Pub ;-). Voor 5 tot 1000 deelnemers, in teams van 1 tot 3 personen, inzetbaar voor teams, organisaties, bedrijven en afdelingen die veel thuiswerken met videogesprekken, maar ook zeer geschikt om op afstand samen te spelen met je vrienden, sportmaatjes, familieleden etc.
  2. EscapeGame Home Edition: Voor 2 tot 5 deelnemers, van 12-99 jaar, inzetbaar voor thuissituatie.
  3. EscapeGame VriMiBo: voor 5 tot 1000 deelnemers, in teams van 2-5 personen, inzetbaar voor teams, organisaties, bedrijven en afdelingen die veel thuis werken met videogesprekken. Maar ook zeer geschikt om samen te spelen (op afstand uiteraard) met je vrienden, sportmaatjes, familieleden, etc.  


Self-supporting
 en binnen een uur speelklaar
 
Na reservering gaat Bizon Events aan de slag om de Game klaar te maken. Tegelijkertijd is de  speciaal ontwikkelde Game-app te downloaden. Binnen een uur na ontvangst betaling ontvang je van Bizon Events per mail een unieke QRcode om de Game op te starten (inclusief korte handleiding). Op deze manier kan de groep op elk moment van de dag zelfstandig aan de slag. Van 9.00-21.00 uur zit het team klaar om onze klanten zo snel als mogelijk op gang te helpen. 

Meer informatie op www.Bizon-Events.nl/corona-proof.

Deel dit nieuwsbericht