Daverend personeelsfeest smaakt naar meer

15 december 2016

Waar breng je 1450 medewerkers onder voor een ouderwets goed feest met entertainment en catering, parkeergelegenheid voor de deur én de mogelijkheid om te blijven slapen?

Een centrale locatie om partijen, feesten en muziekevenementen onder te brengen met de zekerheid van een geslaagde avond? Nieuwkomer in evenementenland, ECC Leiden, overtreft alle verwachtingen.

Zo heeft een grote zorginstelling onlangs zelf kunnen ervaren tijdens een groots uitgepakt personeelsfeest. ECC Leiden kroop voor de gelegenheid zelf in de rol van event organizer en draaide een verrassende avond in elkaar in hun veelzijdige ‘black-box’. De bedrijfskleuren van de klant waren in tal van uitingen doorgevoerd met een ontvangst over een loper in de bedrijfskleuren, verlichting en drankjes in de gewenste kleuren en zelfs het meubilair en accessoires aangepast aan de bedrijfsstijl van de opdrachtgever. Zo ontstond er een herkenbaar geheel én een thuisgevoel voor de medewerkers.

De kou van buiten werd al snel verdreven door de Zuid-Amerikaanse klanken van een brassband die genodigden bij de entree verwelkomde. Na enkele formaliteiten en een welkomstwoordje barstte het feest los met confetti en vuurwerkspuiters in de grote zaal van 1775 m², waar afwisselend een band en een dj de aanwezigen voor een bezoekje op de dansvloer verleidden.

“Een zeer geslaagde avond, waarbij er voor alle aanwezigen wel iets van hun gading bij zat. Van verzoeknummers en een klein babbeltje met de zanger van de band tot het entertainment op de grote vide. Ook de hapjes bij de verschillende foodstands vonden gretig aftrek. Het was continu dringen bij de burgers, wraps en pinchos. De grote sushibar in het midden van de zaal was dé eyecatcher”, aldus Reinier Heruer, Sales Manager ECC Leiden.  

Met ‘lopend entertainment’ in de zaal konden zelfs de meest nuchtere Hollanders worden verrast met vingervlugge goocheltrucjes, gekke typetjes en bijzondere gastvrouwen.

Voor de niet-dansers was er een vlucht naar de grote vide mogelijk, waar je door ‘meester’ barbieren in no-time een vlotte coupe of hippe baard werd aangemeten. Dames werden getrakteerd op een beautysalon, massages en make-overs. Voor de (whisky) proeverij, verrassende foto-shoots met ‘green screen’ en de flipperkasten stond men in de rij.

Met een koffie/thee station in de comfortabele loungehoek werd de avond afgesloten en bewijst ECC Leiden ook grootschalige personeelsfeesten volledig in eigen beheer te kunnen hosten en organiseren.

Met dank aan De Koster Pyro, Nightforce, All Class Kitchen Art Events, Nieuwenburg Sfeer & Events, The Originals en Dutch Safety & Security.

Deel dit nieuwsbericht