ECC Leiden

ECC Leiden genomineerd voor Evenementenlocatie van het jaar 2015

15 oktober 2015

ECC Leiden is trots op haar nominatie voor Evenementenlocatie van het jaar 2015 door Meetings Awards. Het unieke ‘black-box’ concept van deze nieuwe speler op de evenementen- en congresmarkt slaat aan. De kracht van de enorme flexibiliteit en goede bereikbaarheid, in combinatie met de jarenlange expertise op het gebied van meetings en congressen en ‘customized’ catering, blijft niet onopgemerkt in organiserend Nederland.

Dirk Prijs, Project Manager van Genootschap voor Eventmanagers omschreef het ECC na zijn evenement bij het ECC als volgt: “Een prettige black-box in het midden van de Randstad waarin je als eventorganizer helemaal los kunt gaan”.

Ook het internationale congres van het Afrika Studiecentrum over de Ebola-crises, examens en congressen van LUMC, Hogeschool Leiden en de universiteit en de muzikale evenementen van Q-music, DanceXperience, Ibiza Lovers en Hollands Live hebben reeds kunnen ervaren dat ECC Leiden volop mogelijkheden biedt als locatie voor congressen en evenementen, tot 2500 personen. Zo kan de ruimte transformeren van een chique feest voor de aandeelhouders tot een uitbundig (personeels-)feest of een strak georganiseerde accommodatie voor een publieksbeurs of congres.

ECC Leiden zit onder 1 dak met  Holiday Inn Leiden en beschikt nog eens over 14 vergaderzalen, 200 comfortabele hotelkamers, een bar, een restaurant, fitness ruimte, zwembad en sauna.

Meestemmen kan via www.besteevenementenlocatievanhetjaar.nl om het ECC evenementenlocatie van het jaar te maken.

Deel dit nieuwsbericht