Extra Evenementruimte bij Brasserie Buitenhuis

9 september 2021

Brasserie Buitenhuis is het afgelopen jaar flink uitgebreid. Met de aanbouw van ruim 300 m2 aan evenementenruimte, biedt de locatie nu nog meer mogelijkheden. Het nieuwe gedeelte, het Buitenverblijf, bestaat uit drie lichte, sfeervolle ruimtes: de Zitkamer (77 m2), Bar Buitenhuis (77 m2) en de Woonkamer (150 m2). Deze ruimtes kunnen zowel als één geheel als gescheiden kunnen worden afgehuurd. 

In de Zitkamer staat, naast een aantal tafels, stoelen en banken, een lange tafel van maar liefst 8 meter, waaraan maximaal 28 personen kunnen zitten. Perfect voor een vergadering of (zakelijk) diner. Vanuit de middelste zaal, Bar Buitenhuis, worden de drankjes geserveerd. Kies je voor een all-in pakket? Dan zorgen we ervoor dat – naast dat we drankjes uitserveren – ook de selfservice bar goed gevuld is, zodat je op ieder moment van de dag je drankje kan pakken. Ideaal voor het vieren van een behaald succes. De Woonkamer is uitermate geschikt voor een vergadering, seminar of training, maar ook voor bijvoorbeeld een heisessie, vanwege de rustige en inspirerende omgeving waar de locatie zich bevindt. In theater- of dineropstelling is er plek voor 60 personen. Wil je de dag feestelijk afsluiten? Dan kan dat in de Trein. Deze kleurrijke, met graffiti beschilderde treinwagon dient als feestlocatie, waar de muziek tot in de late uurtjes klinkt.  

De combinatie tussen het ontwerp, de styling, het bijbehorende terrasgedeelte bij elke ruimte zodat je altijd naar buiten kunt, het adembenemende uitzicht over het Valkenburgse Meer, het zeer gevarieerde aanbod aan arrangementen en de ruime parkeergelegenheid, maken de locatie samen tot een uniek geheel. 

Voor meer informatie over het organiseren van uw meeting bij Brasserie Buitenhuis, neem contact op via info@leidenconventionbureau.nl.

Deel dit nieuwsbericht