Hotelpartner: Inspiratiemagazine

9 februari 2021

Het inspiratiemagazine biedt een scala aan mogelijkheden en ideeën om deze tijd zo positief mogelijk door te komen.

Door onze partner Hotelpartner


Omdat het houden van fysieke bijeenkomsten in het prachtige Leiden en andere delen van Nederland al geruime tijd bemoeilijkt wordt, heeft Efficiënt Hotel Partner zich aangepast om haar klanten in deze tussenfase toch zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. De hospitality-consultants hebben hun kennis en ervaring uitgebreid op het gebied van online events, tastbare communicatie ter ondersteuning van events en 1001 pakketten. Alle ideeën zijn samengebracht in een inspiratiemagazine. 

Het inspiratiemagazine biedt een scala aan mogelijkheden om deze tijd zo positief mogelijk door te komen. Van hybride evenementen op locatie, online events, tastbare communicatie ter ondersteuning van events of extra waardering en motivatie voor de thuiswerkers. Hiermee ontzorgtEfficiënt Hotel Partner managementondersteuners, trainers, congres- en evenementenorganisatoren. Het zoek- en denkwerk is reeds verricht en dit inspiratiemagazine is dan ook van harte aan te bevelen! 

Geïnteresseerd? Vraag het inspiratiemagazine aan bij de hospitality-consultants van Efficient Hotel Partner. Stuur een e-mail naar mail@hotelpartner.nlof bel 020 345 2322 en het team zorgt ervoor dat jij per omgaande het digitale magazine ontvangt. 

Deel dit nieuwsbericht