House of Lords Catering blijft positief in zware tijden!

16 februari 2021

Zo hebben wij snel geschakeld en hebben wij ingehaakt op de nieuwe (coronaproof) wensen van opdrachtgevers. Boxen voor thuis in alle soorten en maten zoals dinerboxen, online vergaderboxen, borrelboxen, kerstboxen en ga zo maar door.

Door onze partner House of Lords 

Bij House of Lords Catering staan de wensen van de opdrachtgever voorop en is flexibiliteit ons kenmerk. Hier is niets aan veranderd in tijden van corona! Dit is terug te vinden in de diversiteit van onze culinaire boxen.  

Collega’s hebben elkaar al lange tijd niet ‘echt’ gezien en vergaderingen vinden allemaal online plaats. Veel opdrachtgevers geven hun werkgevers daarom graag een extraatje zoals onze vergaderbox. “Zo creëer je eenheid terwijl je niet bij elkaar bent”, aldus één van onze zakelijke opdrachtgevers. Daarnaast een blijk van waardering! Onze vergaderbox bevat alle benodigdheden om thuis online te kunnen vergaderen. Bezoek onze website www.houseoflords.nl voor ons complete assortiment aan boxen voor thuis! 

Naast ons te hebben verdiept om opdrachtgevers thuis culinair te voorzien, is één van onze locaties volledig gaan focussen op take away. Hof van Duivenvoorde, gelegen op het prachtige landgoed Duivenvoorde, heeft het restaurant zo ingericht dat je volgens alle maatregelen een (to-go) kop koffie, sandwiches en heerlijke maaltijden kan afhalen. Kom langs voor een heerlijke wandeling op het landgoed en verwen jezelf met iets lekkers van Hof van Duivenvoorde! 

Deel dit nieuwsbericht