Inspiratiedag Secretaresses/Managementondersteuners

14 december 2018

Na het succes van afgelopen jaren organiseerde Leiden Convention Bureau weer de inspiratiedag voor secretaresses en managementondersteuners. Een gezellige en inspirerende dag vol belevingsgerichte workshops en rondleidingen. Met een opkomst van 31 secretaresses en managementondersteuners.

Speeddates en rondleidingen

De dag begon bij Holiday Inn Leiden met 8 minuten durende speeddatesessies. Buiten de secretaresses/managementondersteuners, namen de deelnemers ook deel aan deze tabletopsessie. Dit duurde een uur waarbij veel inspirerende informatie werd uitgewisseld. Als afsluiting van dit onderdeel hebben de dames een rondleiding gehad door het Holiday Inn Leiden.

Lunch bij Hudson

Hudson nam de dames mee op een culinaire trip. Met overheerlijke broodjes konden ze even alle informatie verwerken die ze in de ochtend hadden gekregen.  Zo konden ze ook gelijk ervaren hoe Hudson er van binnen uitziet.

Boottocht met Bootjes en Broodjes

Bootjes en Broodjes stond na de lunch klaar om iedereen mee te nemen in een overdekte boot. Ze werden welkom geheten met thee, warme chocomel met slagroom en glühwein! Vanaf het water is Leiden prachtig en dit mochten de dames dan ook op een leuke manier beleven.

SLiM! Show in het Huys van Leyden

Na de boottocht was het tijd voor een inspirerende workshop. Dit was een workshop gegeven door Wout Plevier. De SLiM! Show helpt professionals om gemakkelijk om te gaan te gaan met een werkomgeving met veel hectiek, stress, druk, door juist gebruik van talent, bezieling en de juiste werkroutine. Managementondersteuners werken in een turbulente omgeving waar veel van hen gevraagd wordt. De locatie was het prachtige Huys van Leyden.

Een kerstworkshop en een rondleiding in de Stadsgehoorzaal

Een actieve knutselworkshop kon niet ontbreken. Een half uurtje lekker bezig zijn met het knutselen van kerstcadeau labels. De workshop werd afgesloten met een rondleiding in de Stadsgehoorzaal. Tot slot werd de dag afgetopt met een borrel bij de waag.

Leiden Convention Bureau heeft een inspirerende en leuke dag gehad!

Deel dit nieuwsbericht