Kunst, cultuur, filosie, wetenschap, technologie en storytelling komen samen op Brave New World

14 september 2016

Op 2 en 3 november 2016 vindt in de Stadsgehoorzaal het evenement Brave New World plaats. Twee dagen komen mensen uit uiteenlopende sectoren bij elkaar om te luisteren naar verrassende sprekers.

Op 2 en 3 november 2016 vindt in de Stadsgehoorzaal het evenement Brave New World plaats. Twee dagen komen mensen uit uiteenlopende sectoren bij elkaar om te luisteren naar verrassende sprekers en te discussiëren hoe toekomstige technologische innovaties ons leven kunnen beïnvloeden. Het programma is zeer divers. Er zijn presentaties, interviews en paneldiscussies over hoe ver we kunnen en willen gaan in een steeds meer digitale wereld. 

De kwesties die aan bod komen zijn niet alleen interessante denkoefeningen, maar kunnen daadwerkelijk inspireren en aanzetten tot nieuwe wetenschappelijke of zakelijke ontwikkelingen, voortgang in beleid en regelgeving en een betere samenwerking met andere sectoren.

Een van de sprekers is futuroloog auteur Ben Hammersley. De BBC-presentator en editor van Wired Magazine is gespecialiseerd in de effecten van internet op ons leven en een gewild consultant op het gebied van big data. Naast Hammersley zullen er vele (inter)nationale sprekers van wereldklasse op het gebied van onder andere kunst, gezondheid, veiligheid en filosofie het podium van Brave New World betreden.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.bravenewworld.nl

 

Deel dit nieuwsbericht