Leiden on Tour

29 maart 2018

Op dinsdag 27 maart vond Leiden on Tour plaats. Een evenement speciaal georganiseerd voor secretaresses en managementondersteuners van het LUMC en Leiden Bio Science Park. Leiden ‘on tour’ is een aanvulling op het huidige aanbod van de inspiratiedagen. In plaats van de doelgroep mee op stap te nemen door Leiden, gaat Leiden Convention Bureau met partners naar beoogde doelgroep.

Deze eerste editie vond plaats in het LUMC op het Boerhaaveplein. Hier stond een heerlijke lunch klaar. Onder het genot van een broodje en een drankje werden de deelnemers geïnformeerd over alle mogelijkheden omtrent het organiseren van congressen en evenementen. 

De aanwezige waren enthousiast over de grote potentie van alle aanbieders en er zijn bij vele nieuwe inzichten ontstaan. Daarnaast waren ze zeer te spreken over de vrije inloop van het evenement. Met dank aan alle positieve feedback kan geconcludeerd worden dat de eerste editie van Leiden on Tour een groot succes was.

Tevens kon er bij binnenkomst meegespeeld worden met een prijsvraag door Leiden Convention Bureau. “Raad het aantal sleutels in de kom en win!” Er waren mooie prijzen te winnen. Onder andere 4 kaarten voor CORPUS 'reis door de mens', een overnachting voor 2 personen incl. ontbijt in het Holiday Inn Hotel Leiden en een tegoedbon voor de Mayflower Escaperoom van de Pieterskerk Leiden.                                     

De antwoorden varieerden van 40 tot in de 500 en daaruit bleek de vraag toch moeilijker dan gedacht. Het goede antwoord was 182! De acht winnaars ontvangen binnenkort bericht.

Wil je op de hoogte blijven van andere events, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Deze eerste editie is mede mogelijk gemaakt door Boerhaave Nascholing, CORPUS 'Reis door de mens', Pieterskerk Leiden, Holiday Inn/ECC Leiden, Hooglandse kerk, Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal en Leiden Convention Bureau.

Naast de bovenstaande aanbieders waren ook Escaperoom071, Boutique Hotels van Leyden, Kookerij Culinary College, st. PIERRE, Van der Linde Catering, Van der Valk Hotel en Hilton Garden Inn aanwezig.

 

Deel dit nieuwsbericht