Leiden2022’s virtuele 365 kalender staat online

25 juni 2021

Het is bijna zover! Bijna een jaar lang is stad en land afgestruind naar onderwerpen, en nu zijn bijna alle onderwerpen van het ‘Kennis door de Wijken’ project bekend. Nu is daarom een goed moment om de virtuele kalender voor het ‘City of Science’ jaar met jullie te delen. We nodigen jullie van harte uit om een kijkje te nemen, maar het is nog een lopend programma, dus het programma is nog niet helemaal compleet.

‘Kennis door de Wijken’ wordt  gekenmerkt door een ambitieus programma: Iedere dag, 365 dagen lang, zal een van de 101 wijken van Leiden en omgeving in het teken staan van het fascinerende onderwerp van de dagDit onderwerp is altijd het beginpunt voor de activiteiten die georganiseerd worden in de betrokken wijk. De gekozen onderwerpen zijn op verschillende manieren tot stand gekomen: bijvoorbeeld door de vele discussies met organisaties, vanuit studentenverenigingen tot wijkverenigingen en van de academische kringen tot lokale initiatiefnemers.  

Van een maanwandeling tot de bloedmaan, van Paaseiland tot de eilandjes van Langerhans… Iedereen die een onderwerp wil voorstellen kan dat nog steeds doen. Er zijn nog een paar dagen die nog om een interessant onderwerp verlegen zitten / waar we nog een interessant onderwerp voor zoekenevenals mensen die actief bij dit project betrokken bij willen zijn. Kan jij ons helpen? Neem dan contact op met Lize de Klerk  via lize@leidenconventionbureau.nl 

Deel dit nieuwsbericht