Mevrouw Kortekaas lanceert landelijke bezorgdienst voor luxe hapjes

6 november 2019

Vanaf heden is het mogelijk om via de webshop van mevrouw Kortekaas unieke hapjesboxen met luxe hapjes te bestellen. De hapjes worden door echte chef-koks gemaakt en binnen 24 uur vers geleverd door heel Nederland. Perfect voor elke bijeenkomst of event. Nieuwsgierig naar dit nieuwe initiatief?

Vanaf heden is het mogelijk om via de webshop www.mevrouwkortekaas.nl unieke hapjesboxen met luxe hapjes te bestellen. De hapjes worden door echte chef-koks gemaakt en binnen 24 uur vers geleverd door heel Nederland. Dankzij de speciale verpakking, inclusief 2 hapjesschalen, kunnen de hapjes direct vanuit de gekoelde hapjesbox worden geserveerd. Koeling is dus niet nodig. Na gebruik kunnen diverse onderdelen van de verpakking kosteloos aan Mevrouw Kortekaas worden teruggestuurd voor recycling.

Initiatiefnemers van de hapjesbestelservice zijn Robin en Myron Kortekaas van Homemade Catering. Waarom zijn ze de dienst gestart? Robin: "Volgens Distrifood zal de markt thuisbezorgen food in 2019 uitkomen op €3,8 miljard omzet! Nederlandse consumenten bestellen dus steeds vaker hun eten online. In dit groeiende segment ontbrak een landelijke bezorgdienst van verse luxe hapjes. Er zijn wel veel lokale ondernemers die regionaal simpele hapjes bezorgen, maar dat is niet vergelijkbaar met ons assortiment. Wij richten ons op een doelgroep die een verfijnde smaak heeft en die iets bijzonders wil serveren. Onze hapjes zijn kleine smaakbommetjes van kwaliteit en uniek gepresenteerd. Elk hapje is een genot om naar te kijken en smaakt heerlijk! De hapjes van Mevrouw Kortekaas geven je het ultieme feel good gevoel. Hierdoor maak je van elke gelegenheid een bijzondere herinnering."

Online bestellen kan 24/7 via www.mevrouwkortekaas.nl . Er zijn 7 themaboxen met een vaste sortering hapjes. Daarnaast kunnen bezoekers hun een eigen hapjesbox samenstellen. Hierbij kan per hapjesbox gekozen worden uit 23 verschillende hapjes. Een hapjesbox bevat minimaal 60 hapjes en kost €149,50 inclusief BTW. De bezorging is gratis.

Deel dit nieuwsbericht