Nieuwe Pilgrim Game door Bi’zon Events

6 november 2019

Op zoek naar een team-building activiteit of een bijzonder bedrijfsuitje? In dit nieuwe spel stappen de deelnemers in de sporen van de Pilgrims. In teams verplaatsen de deelnemers zich via de Pilgrim-lokaties door de stad. Weten ze, door het volbrengen van uitdagende opdrachten, de codes te kraken én uiteindelijk de locatie te vinden waar de Pilgrims aan boord stapten richting de ‘Nieuwe Wereld’?

Het is het jaar 1620…

12 jaar geleden zijn Engelse puriteinen, die vanwege hun geloof vervolgd werden, naar het vrijere Holland gevlucht en in Leiden komen wonen.

Deze groep Pilgrims besluit naar Amerika te verhuizen. Dit moet in het diepste geheim, daarom is de plaats waar zij op de boot kunnen stappen in code-taal verborgen op verschillende locaties in de stad Leiden. Wie de diverse codes op tijd kraakt zal aan de vervolgers – het stadsbestuur van Leiden én de Koning van Engeland – weten te ontvluchten. Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest.

Tijdens het programma worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van ongeveer 5 tot 7 personen en voorzien van een Game-tablet en houten koffer met elementen die bijdragen aan het oplossen van de diverse opdrachten. De teams verplaatsen zich van (Pilgrim)locatie naar (Pilgrim)locatie in het centrum van Leiden. Locaties die de teams aandoen zijn uiteraard Pilgrim-gerelateerd en verbergen een mooi verhaal.

Weten jullie door het volbrengen van de opdrachten de codes te kraken én uiteindelijk de locatie te vinden waar de Pilgrims aan boord stapten richting de ‘Nieuwe Wereld’?

Zowel uitvoerbaar in het Nederlands als Engels, dus zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Deel dit nieuwsbericht