Persbericht: Kom sfeerproeven op onze nieuwe website!

8 november 2018

Food innovaties staan nooit stil. Als cateraar vinden we het belangrijk dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen onze branche. Ons keukenteam houdt nauwlettend de trends in de gaten. We vragen ons af: welke ontwikkelingen zijn er en wat kunnen we zelf inzetten voor events? We zien bijvoorbeeld meer vraag naar 3D-foodprinting, gezonde voeding en vega food! Op de nieuwe website kunt u een kijkje in de keuken nemen bij Van der Linde Catering + Evenementen en bieden we inspiratie door het toelichten van enkele concepten zoals Dutch Cuisine 0.0, No-waste en Mini Festival.

Creatief & Culinair

In ons vak is het soms ook gewoon ‘no-nonsense’. We verzorgen veel high-end diners en duurzame congressen. Mensen vergeten daardoor bijna dat we ook een Hollandse lunch tijdens een congres of een hamburger op locatie kunnen verzorgen. Maar dan het liefst wel met een twist en ‘Instagramable’, want eten moet niet alleen lekker zijn, maar er ook goed uit zien. Om die reden staat er een nieuwe website klaar. Een overzichtelijke website met informatie over het totale pakket service en diensten. Van eenvoudig tot luxe en van een broodjeslunch tot bedrijfsfeest met inspirerende concepten, maar herkenbaar en al decennia lang met de Van der Linde kwaliteit!

Food Concepts & Hospitality Management - FCHM


Van der Linde Catering + Evenementen is niet alleen inzetbaar voor partycatering op locatie. Wij zijn tevens specialisten in het bedenken en exploiteren van maatwerk foodconcepten en het uitvoeren van horeca op niveau. Wij zijn al jaren succesvol in horeca, het cateren van topsport evenementen en het exploiteren van horeca in musea. Zo vind je ons bijvoorbeeld in COMM (het Museum voor Communicatie in Den Haag), zijn we al jaren vaste cateraar in het Sparta Stadion en verzorgen we de catering voor Hortus botanicus in Leiden en bij Museum Prinsenhof in Delft. Deze exploitaties worden ondersteunt door de kennis en kunde van ruim 55 jaar ervaring binnen Van der Linde, waarbij duurzame partnerships leiden tot succesvolle samenwerkingen. Voor meer informatie is de link FCHM toegevoegd aan deze website. https://fchm.nl/

Van der Linde Catering + Evenementen is een full service partycatering bedrijf voor zowel de zakelijke als particulier markt met een duurzaam karakter. Het onderscheidende vermogen zit in het proactief meedenken en doen met een no-nonsense mentaliteit. Onbezorgde gastvrijheid met culinaire verrassingen en creatieve concepten op maat.

Deel dit nieuwsbericht