U bent van harte uitgenodigd voor het eerste officiële SIPS congres op 2-4 april

U bent van harte uitgenodigd voor het eerste officiële SIPS congres op 2-4 april

1 maart 2017

Om het belang van het placebo-effect en de klinische implicaties onder de aandacht te brengen bij wetenschappers, zorgverleners en geïnteresseerden, organiseert prof. dr. Andrea Evers van de Universiteit Leiden in het voorjaar 2017 het eerste officiële congres van de internationale Society for Interdisciplinary Placebo Studies (SIPS). Op dit congres zullen 30 toonaangevende wetenschappers op dit gebied de meest recente bevindingen over placebo onderzoek met u delen.

Top 5 redenen waarom u het SIPS congres niet mag missen:  

  1. Op het congres zullen vijf wereldberoemde experts op het gebied van placebo onderzoeken spreken: Fabrizio Benedetti, Ted Kaptchuk, Christian Büchel, Katja Wiech and John Kelley.
  2. Het wetenschappelijke programma is gevuld met inspirerende sessies. Naast de wereldberoemde keynotes, zijn er ook 25 genodigde sprekers.  
  3. Vanuit de hele wereld zijn meer dan 160 abstracts ontvangen. Het resultaat: een gevarieerd programma dat alle onderdelen van placebo onderzoek zal belichten. 
  4. Omdat er zo veel placebo onderzoekers vanuit de hele wereld samenkomen tijdens SIPS, is het een fantastische kans om collega's te ontmoeten en samenwerkingen te starten. 
  5. De prachtige, historische stad Leiden met haar kennis, cultuur en wetenschap is zeker een bezoek waard! Combineer wetenschap met cultuur en ontdek de prachtige grachten, monumenten en steegjes.

De congreslocatie is de Stadsgehoorzaal in Leiden, op 15 minuten loopafstand van het centraal station. Voor meer informatie over dit congres, zie www.sipsconference.com.

Deel dit nieuwsbericht