Uitgelicht: De Waag café en restaurant

22 juni 2016

De Leidse Waag is een rijksmonument gelegen aan de Aalmarkt in de binnenstad van Leiden. Het gebouw staat er sinds 1657. In de zomer van 2015 ging De Waag opnieuw open als Waag café en restaurant. Drieëneenhalve eeuw Leidse historie met een gewaagde splinternieuwe, moderne aanbouw. Gastvrij en gezellig. Eten en drinken. Oud en nieuw. Binnen en buiten. Overdag en ’s avonds. Kunst en cultuur. En nu ook met vergaderen bij Waag Boven…

Waag Boven is een prachtige zaal vol daglicht die van iedere bijeenkomst iets bijzonders maakt. De karakteristieke vergaderruimte op deze unieke monumentale locatie draagt positief bij tot het succes van een meeting. Vergaderen, workshops, presentaties, trainingen, alles krijgt net dat beetje extra in deze prachtige zaal vol historie en moderne faciliteiten. Waag Boven beschikt over een beamer, flipover en wifi. Aan een lange tafel is plaats voor 18 personen. Er zijn verschillende vergaderarrangementen te boeken, met diverse culinaire mogelijkheden.

Als onderbreking of aanvulling op een meeting is een rondvaart over de Leidse grachten een aanrader. Boten kunnen afmeren aan de kade voor de Waag. De Waag Leiden ligt op loopafstand van station Leiden Centraal en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, of met shuttlebusjes vanaf Stadsparkeerterrein Haagweg. De A44 is nabij. 

Voor vragen, een rondleiding of een vrijblijvende offerte:

De Waag
Aalmarkt 21
2311 EC LEIDEN
tel 071 740 0300
e-mail info@waagleiden.nl
www.waagleiden.nl

U BETAALT GEEN ZAALHUUR ALS U VOOR HET EERST BIJ WAAG BOVEN RESERVEERT. GELDIG VOOR BIJEENKOMSTEN DIE PLAATSVINDEN VOOR 31 OKTOBER 2016.

Deel dit nieuwsbericht