Van der Valk Hotel Leiden

23 maart 2018

Van der Valk Hotel Leiden is prachtig gelegen aan de Oude Rijn en bevindt zich aan de rand van de historische stad Leiden. Het hotel biedt 80 ruime, stijlvolle kamers en zijn van alle gemakken voorzien. De royale badkamer beschikt over een (bubbel)bad, separate douche en toilet.

Het hotel is goed bereikbaar vanuit de hele Randstad door de centrale ligging dicht bij de A44 en A4 en heeft een ruime, gratis parkeerplaats tevens voorzien van een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Door het gehele hotel is gratis WiFi beschikbaar.

Hotel voor de toekomst
Van der Valk hotel Leiden heeft het Gouden Green Key certificaat. Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Dit keurmerk laat zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Wij geloven dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Daarom investeren wij in voorzieningen die ons hotel, restaurant en vergaderzalen beter én groener maken.

Deel dit nieuwsbericht