Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden 2.0

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden 2.0

15 oktober 2015

Na een maandenlange verbouwing is het vernieuwde Hotel Sassenheim-Leiden weer volledig operationeel. En hoe. Het hoofdgebouw uit 1970 ging plat, het restaurant en de zalen sloten voor enkele maanden en alles werd opnieuw gebouwd: entree, restaurant, zalen en hotelkamers. Geen halve maatregelen, wat heeft gezorgd voor een spectaculair eindresultaat.

Het hotel heeft er een compleet congrescentrum bij gekregen met zestien multifunctionele zalen, geschikt voor 10 tot 600 personen. De zalen zijn voorzien van de nieuwste presentatiesystemen. Op de muren zijn foto’s afgebeeld van thema’s en bedrijven uit de omliggende regio. Overal is aan gedacht. Zo kun je tussen het vergaderen door ontspannen in de ‘break-out’ ruimte voor de zalen, waar je frisse groentesappen en gezonde snacks kunt krijgen.

Ook de gloednieuwe hotelkamers zijn een absolute aanwinst. Totaal werden 79 kamers bijgebouwd;de ‘Deluxe’ kamers. Deze ruime hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met grote inloop-regendouche, flat screen tv, kingsize Boxspring bed en designmeubels.

Naast de OZZO Sushi & Lounge is er plaats gemaakt voor een nieuw  la carte- & live cooking restaurant onder de naam ‘Nest’. Een nieuwe chef-kok, Bart Minkman, is aangesteld om de keuken naar een nóg hoger niveau te brengen. Hij heeft bij sterrenrestaurants als De Librije gewerkt. Kortom; Hotel Sassenheim-Leiden is helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst!

Deel dit nieuwsbericht