Van der Valk: Maak van uw meeting een hybride succes 

9 februari 2021

Elkaar zowel live als online ontmoeten; deze trend zet zich voort nu er vergaderd wordt onder nieuwe omstandigheden. De medewerkers van Van der Valk denken graag met u mee om van uw meeting een hybride succes te maken! 

Door onze partner Van der Valk

 

Hybride meeting plug & play 

Van der Valk Hotel Leiden denkt dan ook graag met u mee om van uw meeting een hybride succes te maken. In samenwerking met hunAV-partner bieden zij maatwerk voor ieder online evenement. 

Zo biedt het hotel oplossingen voor kleinere online meetings tot grote hybride events waarbij er gasten op locatie zijn en er mensen inbellen vanuit huis. Iedereen op afstand kan meekijken, -praten, stemmen of vanuit eigen huiskamer iedereen toespreken. Alle technische faciliteiten worden gecreëerd, gefaciliteerd en gestreamd vanuit de studio bij Hotel Leiden. 

Meeten buiten de deur 

Weer behoefte aan een meeting buiten de deur zodra dit mogelijk is? Aan verbinden, stimuleren en motiveren? Van der Valk biedt u de juiste ruimte om zorgeloos en succesvol zaken te doen. Het hotel is centraal gelegen aan de rand van de historische stad Leiden en goed bereikbaar vanuit de gehele randstad.

Corona-proof 

In ons hotel, restaurant en zalen werken wij volledig op basis van de overheids- en RIVM-richtlijnen. Wij hebben diverse maatregelen genomen zodat u een veilig en verantwoorde bijeenkomst kunt houden. Op onze website leest u alles over onze maatregelen om u een veilig en gastvrij verblijf te bezorgen. 

Deel dit nieuwsbericht