Veilig vergaderen bij de Brasserie Groep

9 februari 2021

Er komt een moment waarop we elkaar weer in groepsverband buiten de deur kunnen ontmoeten en dan staat de Brasserie Groep voor je klaar!

Door onze partner Brasserie Groep

In de lockdown is er hard gewerkt om de vier locaties in Leiden (Brasserie de Poort), Leiderdorp (Brasserie Park en Brasserie Meelfabriek Zijlstroom) en Valkenburg (Brasserie Buitenhuis) te optimaliseren voor de 1,5 meter samenleving. Extra vierkante meters, goede ventilatie en nieuw meubilair zorgen ervoor dat je na de opening weer mooie - en bovendien veilige - events kunt organiseren. In de nieuwe Orangerie bij Brasserie Park bijvoorbeeld. Deze lichte, ruimtelijke en goed geventileerde kas biedt uitzicht op een groot, groen park en is sfeervol ingericht met rotan, vloerkleden en hangplanten. Als dat geen inspirerende sessie wordt!  

De Brasserie Groep heeft ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van partijen. Een vergadering, heidag, presentatie of compleet bedrijfsfeest, samen met jou maken zij van iedere bijeenkomst een succes. Ook bruist de Brasserie Groep van de ideeën om de prachtige omgeving van de brasseries voor, tijdens of na jouw meeting te benutten. Denk aan een yogales aan het Valkenburgse Meer, een stadswandeling door het Singelpark in het mooie Leiden, een creatieve workshop in het Houtkamppark of een gezellige boottocht met happen en dranken over de Zijl naar de Kagerplassen. De reserveringsafdeling denkt graag met je mee en is ook tijdens de huidige sluiting bereikbaar om je te informeren over alle mogelijkheden. Of neem een kijkje op www.brasseriegroep.nlen kom alvast in de stemming voor jouw volgende event. 

Brasserie Groep | p/a Van Diepeningenlaan 2 | Leiderdorp | 071-5891288 | info@brasseriegroep.nl | www.brasseriegroep.nl  

Deel dit nieuwsbericht