Verbouwing Business Suites Golden Tulip Leiden

6 november 2019

In november wordt er gestart met de verbouwing van de Business Suites van Golden Tulip Leiden Centre. Hierbij alvast een sneak preview speciaal voor u! Door de zeer ruime kamers met woon- en slaapgedeelte en een luxe badkamer, zijn de Business Suites ideaal voor een langer verblijf. Vanaf 16 december zijn gasten van harte welkom in één van de 5 moderne Business Suites!

Golden Tulip herbergt samen met Tulip Inn Leiden 7 sterren onder één dak. Het hotel bevindt zich op een ideale locatie in het centrum van de historische stad Leiden en tegenover het Centraal Station. De hotels zijn uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Bijzonder voor de regio Leiden zijn onze grote Business Suites met een oppervlakte van 38 m2. Met onze Business Suites kunnen wij een nieuwe doelgroep verwelkomen in ons hotel.

De Business Suites zijn gelegen op de vijfde etage van ons hotel. Naast de kamers welke vernieuwd worden, wordt ook de verdieping zelf onder de loep genomen. Zo heeft straks de hele verdieping een nieuwe en moderne uitstraling, waar gasten zich direct thuis zullen voelen!

Het hotel heeft een gezellige bar en restaurant, genaamd Rubens, waar gasten kunnen genieten van een lekker drankje of heerlijk diner.

Deel dit nieuwsbericht