Vergader in een hotel

Vergader in een hotel

22 april 2020

Is thuis werken lastig? Heb je weinig ruimte om je heen, of word je constant afgeleid door jouw omgeving? Kom dan werken bij de diverse hotels van Leiden. Hilton Garden Inn en Landgoed Oud Poelgeest bieden allemaal mogelijkheden om in een rustige omgeving te kunnen werken. Kijk op onze website voor meer informatie.

Hilton Garden Inn 
Een rustige werkplek voor €41 per dag of €180 voor 5 dagen. Dit is inclusief Wifi, koffie & thee faciliteiten in de kamer, gratis parkeren en er is een klein winkeltje beschikbaar voor eten en drinken. 

Reserveringen via 071 711 1000 of stuur een mail via amsln.reception@hilton.com 

Landgoed Oud Poelgeest 
Tijd voor een rustige en unieke werkplek? Landgoed Oud Poelgeest stelt hun 17de eeuwse stijlkamers tot jouw beschikking als thuiswerkplek. Deze actie is voor Stichting Erfgoed, waardoor zij het landgoed en haar monumenten kunnen blijven onderhouden. Thuiswerken in een kasteel, wie wil dat niet? 

Voor een donatie van €35,- heb je 4 uur, inclusief wifi, koffie en thee, één van de prachtige zalen tot je beschikking. Wil je liever een gehele dag (8 uur), dan is dat een donatie van €55,-. Het gehele bedrag komt ten goede aan de instandhouding van het landgoed. 

Reserveren kan op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 tot 17:00. Dit kan telefonisch via 071-5174224, per email op reserveringen@oudpoelgeest.nl. 

Deel dit nieuwsbericht