Nieuws

Leiden wederom 4 internationale congressen rijker!

Het gaat goed in Leiden op congresgebied. Yvonne Kret, manager Leiden Convention Bureau, ziet de congres deelnemers dagen komende jaren aanzienlijk toenemen. Dit is mede te danken aan de inzet van de ruim 110 congresambassadeurs die Leiden rijk is.
Lees verder

City Resort Hotel Leiden realiseert nieuw Meeting & Event Center

Persbericht - City Resort Hotel Leiden gaat haar huidige Meeting & Event Center uitbreiden en vernieuwen. Het Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden komt op de vijfde verdieping van het Level-gebouw aan de Bargelaan, direct naast het Centraal Station en krijgt een oppervlakte van maar liefst 1500m2. Met dit nieuwe Meeting & Event Center ontstaat in het centrum van Leiden een unieke locatie voor middelgrote tot grote meetings en events, in combinatie met 117 hotelkamers, restaurants en een uitgebreid Wellness-centrum. De geweldige bereikbaarheid en de centrale ligging in de randstad, alsmede het fantastische uitzicht over de stad en de duinen, is uniek. De opening wordt verwacht in de tweede week van januari 2019.
Lees verder

'Dag van Ontdekkingen': Op stap met Leiden Convention Bureau

Donderdag 5 juli: 25 event managers uit heel Nederland hebben zich aangemeld voor de ‘Dag van Ontdekkingen’, een inspiratiedag georganiseerd door het Leiden Convention Bureau. Hiermee wil het Leiden Convention Bureau event managers inspireren en ze verleiden hun volgende meeting, sessie, congres of evenement in Leiden te boeken. De dag staat vooral in het teken van locatiebezoeken, maar er is meer dan dat! Op het programma staat ook een workshop, speeddate sessies en een cabaret optreden. Gaat u mee op reis?
Lees verder

Vergaderen en dineren in historische setting

Voor een vergadering of een diner in kleine kring heeft de Pieterskerk Leiden de Kerkmeesterskamer ter beschikking. Deze 17e-eeuwse stijlkamer vormt met zijn rijke decoraties en goudleerbehang één van de belangrijkste kunstschatten van de Pieterskerk Leiden.
Lees verder

Wilt u nieuws ontvangen van Leiden Convention Bureau?

Ieder kwartaal gevuld met informatie over congressen en zakelijke evenementen in Leiden!

nieuwsbrief.png