Nieuws

Eerste Leids College ‘een succesvol congres begint bij een goede voorbereiding’ goed ontvangen

Leiden, 13 november 2017 - Leiden Convention Bureau organiseerde afgelopen donderdag het eerste Leidse College Wetenschappelijke Congressen voor haar congresambassadeurs en andere initiatiefnemers van nationale en internationale congressen. Aan de editie namen 25 geïnteresseerden deel uit de wetenschappelijke (medische) branche. Deelnemers waren erg te spreken over het Leids College die deze eerste editie startte met het thema ‘het organiseren van een goed congres’.
Lees verder

Brave New World

Op 2 en 3 november vond de 2de editie plaats van Brave New World in de Stadsgehoorzaal. Dit congres brengt kunst, cultuur, filosofie, wetenschap, technologie en storytelling samen en legt de focus op de maatschappelijke en ethische gevolgen van de technologische ontwikkelingen waar men zo veel over hoort.
Lees verder

Renovatie Boutique Hotel Huys van Leyden

Het kleinste 4 sterrenhotel van Nederland, Boutique Hotel Huys van Leyden, heeft er niet alleen twee prachtige 18e eeuwse hotelkamers bijgekregen maar ook een zeer bijzondere vergader- en dinerzaal.
Lees verder

Jan Wolkers Expositie en renovaties bij Kasteel Oud-Poelgeest

Van 18 t/m 26 oktober was bij Kasteel Oud-Poelgeest de expositie ‘Schilderijen van Jan Wolkers’ te bezichtigen. Gezien de campagne en media-aandacht rondom Jan Wolkers zal het u niet ontgaan zijn. Zo kwam de expositie in beeld tijdens een uitzending van ‘De Wereld Draait Door’ en was Kasteel Oud Poelgeest live vanaf de radio uitzending ‘Vroege Vogels’.
Lees verder

Fitland XL Leiden word City Resort Leiden!

Sinds 1 juni 2017 is de naam Fitland XL Leiden gewijzigd naar City Resort Leiden. Fitland begon 30 jaar geleden met één fitnesscentrum is het uitgegroeid tot een keten van hotels, wellnessresorts, restaurants, congrescentrums en sportcentra.
Lees verder

Wilt u nieuws ontvangen van Leiden Convention Bureau?

Ieder kwartaal gevuld met informatie over congressen en zakelijke evenementen in Leiden!

nieuwsbrief.png