Deze unieke plek biedt u de gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte en de hectiek van de randstad. Neem plaats en geniet van de rust en vrijheid van de natuur, gecombineerd met gastvrijheid en kwaliteit horeca.

U vindt de Hof van Duivenvoorde op het landgoed van Duivenoorde in de gerenoveerde ‘Leidse Tuin’. Hof van Duivenvoorde is een plek voor jong en oud. In dit paviljoen kunt u napraten over uw wandeling over het landgoed, over het bezoek aan het kasteel of gewoon voor de gezelligheid. Kinderen kunnen weer even lekker kind zijn terwijl de ouders genieten van een hapje en/of drankje. Neem plaats en geniet van de rust en vrijheid van de natuur, gecombineerd met gastvrijheid en kwaliteit horeca. Hof van Duivenvoorde probeert bij alle gerechten en bereidingen zoveel mogelijk ingrediënten en producten te gebruiken uit de regio. Voel en proef de historische ambiance van de Hof van Duivenvoorde.

Tevens bent u bij Hof van Duivenoorde van harte welkom voor familiebijeenkomsten, walking diners, sitdown diners, vergaderingen, zowel zakelijk als privé. 

Locatie