Bent u ambassadeur, partner, of organisator van een evenement? Hier vindt u documenten zoals de congresbrochure, de congresdeelnemersflyer en meer informatie over onze sociale en culturele programma's.

Persoonlijke Congrespagina

Om uw gasten overzichtelijk van informatie te voorzien, bieden wij elk event kosteloos de mogelijkheid om een persoonlijke congrespagina op te zetten. Op deze pagina kunnen de congresdeelnemers meer informatie vinden over het congres en de congresvenue, maar ook de mogelijkheden die Leiden hen te bieden heeft. We bieden deze persoonlijke congrespagina standaard aan elk congres dat in Leiden plaatsvindt aan; als u met ons wilt spreken over de inhoud van die pagina, neemt u dan contact met ons op. 

Voorbeeld Persoonlijke Congrespagina

Online publiciteit

Als u social media gebruikt om uw congres of event te promoten, moedigen we u aan om de hashtags #CityofScience te gebruiken. Bovendien kunt u ons altijd taggen @LeidenConventionBureau op LinkedIn en @LeidenCVB op Twitter, zodat wij onze platformen ook nuttig kunnen inzetten om uw event te promoten. Als u ooit behoefte heeft aan afbeeldingen van de stad Leiden of specifieke locaties voor uw social post, neemt u dan graag contact met ons op.

Volg ons

 

Sociale & Culturele programma's

Bent u op zoek naar een sociaal of cultureel programma voor uw congres of bedrijfsevenement? Wilt u uw deelnemers verrassen met een unieke ervaring? Er zijn diverse mogelijkheden om uw congresdeelnemers te inspireren, en zelf te ervaren waarom Leiden de Stad van Ontdekkingen is! Het culturele programma wordt u aangeboden in samenwerking met Cultuurfonds Leiden, neem contact met ons op voor meer informatie. Kijk voor voorbeelden hiervan hieronder.

Vind hier meer inspiratie

Leiden vanaf het water

De grachten die door Leiden lopen geven de stad haar unieke karakter. Varen over deze wateren geeft u een buitengewone kijk op de stad. Huur een rondvaartboot om uw deelnemers het luxe gevoel van varen door Leiden te ervaren. Een uniek uitzicht: terrasboten in de gracht vol met mensen die genieten van de zon. Het historische uiterlijk van Leiden is het beste te verkennen door middel van haar grachten. 

Leiden vanaf het water
Internationale Journalisten Bezoeken Hortus Botanicus

Historisch Leiden

Wandelen door Leiden is als wandelen door een levend museum. Met meer dan 3.000 officieel erkende monumenten, 35 hofjes, 28 kilometer grachten en 88 bruggen die de straten met elkaar verbinden, is het stadsbeeld in de afgelopen eeuwen niet veel veranderd. Rembrandt zou nog steeds in staat zijn door de huidige stad te navigeren.

Ontdek de mooiste en opmerkelijkste plekjes van Leiden via een van onze themawandelroutes. Deze routes zijn verkrijgbaar in een app en als boekjes bij de VVV.

Historisch Leiden
Rapenburg Drone Foto

Groepsactiviteiten

Leiden is ideaal gesitueerd. Het ligt op een steenworp afstand van grote steden als Den Haag en Amsterdam, en in de buurt vindt u ook de Noordzeekust, de Keukenhof Tuinen en het Groene Hart van Holland. Schiphol Airport ligt op minder dan twintig minuten afstand, en Rotterdam - The Hague Airport op slechts vijfentwintig minuten.

Reizen met het openbaar vervoer is net zo gemmakkelijk. Het stadscentrum ligt op slechts een paar stappen afstand van station Leiden Centraal. U kunt een bus of taxi nemen naar de kust of een van de vele andere plaatsen in de regio. Daarnaast is parkeren gemakkelijk in een van de grote ondergrondse garages in het centrum.

Groepsactiviteiten
Inspiratiedag Fietstocht Leiden Marketing

Stad van Cultuur en Wetenschap

Leiden is algemeen bekend als stad van de cultuur en de wetenschap. Het wetenschappelijke karakter van de stad is het best te verkennen door haar tientallen musea, waarvan meerdere prijzen hebben gekregen voor hun uitstekende collectie. De cultuur van Leiden is goed te verkennen door de musea, de grachten en als laatste de musea. 

Stad van Cultuur en Wetenschap
Binnenkant Naturalis

Meer informatie over het organiseren van een evenement