Toolkit

Bent u ambassadeur, partner, of organisator van een evenement? Hier vindt u documenten zoals de congresbrochure, de congresdeelnemersflyer en meer informatie over onze sociale en culturele programma's.

Persoonlijke Congrespagina

Om uw gasten overzichtelijk van informatie te voorzien, bieden wij elk event kosteloos de mogelijkheid om een persoonlijke congrespagina op te zetten. Op deze pagina kunnen de congresdeelnemers meer informatie vinden over het congres en de congresvenue, maar ook de mogelijkheden die Leiden hen te bieden heeft. We bieden deze persoonlijke congrespagina standaard aan elk congres dat in Leiden plaatsvindt aan; als u met ons wilt spreken over de inhoud van die pagina, neemt u dan contact met ons op.

Hier vindt u een voorbeeld van de persoonlijke congrespagina.

Social media

Als u social media gebruikt om uw congres of event te promoten dat tijdens Leiden European City of Science 2022 plaatsvindt, moedigen we u aan om de hashtags #CityofScience en #Leiden2022 te gebruiken. Bovendien kunt u ons altijd taggen @LeidenConventionBureau op LinkedIn en @LeidenCVB op Twitter, zodat wij onze platformen ook nuttig kunnen inzetten om uw event te promoten. Als u ooit behoefte heeft aan afbeeldingen van de stad Leiden of specifieke locaties voor uw social post, neemt u dan graag contact met ons op.

Sociale & Culturele programma's

Bent u op zoek naar een sociaal of cultureel programma voor uw congres of bedrijfsevenement? Wilt u uw deelnemers verrassen met een unieke ervaring? Er zijn diverse mogelijkheden om uw congresdeelnemers te inspireren, en zelf te ervaren waarom Leiden de Stad van Ontdekkingen is! Het culturele programma wordt u aangeboden in samenwerking met Cultuurfonds Leiden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Leiden vanaf het water | Historisch Leiden | Groepsactiviteiten | Stad van Cultuur en Wetenschap | Maar dat is niet alles..

Lees hier meer