All Class Kitchen Art Events

Europaweg 1c 2381 GR ZOETERWOUDE
tel 071 514 3330

All Class is eersteklas cateraar van topevenementen op toplocaties, zoals de Pieterskerk en het Museum van Oudheden in Leiden, Corpus Congress Centre in Oegstgeest en Galerie Klooster in Noordwijk. Cateraar All Class verzorgt bedrijfsfeesten, congressen, meetings, borrels, lunches, walking of sitting diners of een Green Egg-barbecue met heerlijke gerechten, lekkere dranken, een prachtige decoratie, een toegewijde service en daarmee de uitstraling van het evenement.

All Class Kitchen Art Events heeft sinds haar oprichting in 2002 een reputatie opgebouwd als topcateraar in de Leidse regio. De cateraar houdt van eerlijke, regionale producten en gerechten met een twist en staat voor een eigentijdse presentatie en perfecte service. All Class zet zich in voor een beter klimaat en een betere leefomgeving door het gebruik van zo veel mogelijk biologische en/of regionale fairtrade producten.

All Class is gevestigd in Zoeterwoude, nabij Leiden, en werkt met een klein team van professionals. Voorstellen worden op maat door een creative manager ontwikkeld. Op basis van de wensen van de klant zorgt All Class voor zowel een passende sfeer en presentatie, als voor de gerechten en dranken.
Met gerenommeerde partners en met oog voor creativiteit, kwaliteit en budget creëert All Class een totale beleving volgens een door de klant gekozen thema of concept.

Creatieve topkoks presenteren traditionele gerechten in een nieuw jasje. Jarenlang koken op hoog niveau maakt dat de chefs prachtige, culinaire gerechten maken. In combinatie met geselecteerde wijnen, stijlvol gedekte tafels en bijzondere locaties, maakt dit iedere lunch, diner of borrel onvergetelijk.

De cateraar biedt maatwerk voor ieder evenement, particulier of zakelijk, groot of klein, simpel of chique. In het food book van All Class kan de klant een impressie krijgen van wat de cateraar te bieden heeft op het gebied van hapjes maar ook op het gebied van speciale concepten, zoals Rollin’ Sushi, home made cocktails & lemonades of de Spanish Pintxo Bar met pata negra, manchego, gemarineerde zalm, portobello en gegrilde groenten.