EuroHaptics 2020, Leiden's eerste hybride conferentie

| Leiden Convention Bureau

Eurohaptics is een grote internationale conferentie over haptiek en touch screen computertoepassingen, en de belangrijkste Europese bijeenkomst voor onderzoekers op dit gebied. De Eurohaptics 2020 conferentie, gehouden in Leiden van 6 tot 9 september 2020, bood onderzoekers uit de academische wereld en de industrie de gelegenheid om ideeën te presenteren en contacten te leggen met andere haptiek onderzoekers uit de hele wereld. De conferentie werd gehouden in Stadsgehoorzaal in Leiden.

Jan van Erp, organisator van de Eurohaptics-conferentie: "Begin september liet Leiden zich van haar zonnige en innovatieve kant zien aan de aanwezigen van de eerste hybride conferentie van de stad: Eurohaptics 2020. De Stadsgehoorzaal verwelkomde meer dan 70 afgevaardigden ter plaatse en enkele honderden online deelnemers die samen genoten van live streaming van presentaties en levendige discussies. De naar Leiden afgereisde afgevaardigden waren enthousiast om elkaar in het echt te ontmoeten en waren onder de indruk van het moois dat Leiden te bieden heeft, terwijl ze zich hielden aan de Covid-19 regels. Deze gedenkwaardige bijeenkomst onderstreepte het belang van levensbijeenkomsten om ideeën te delen, standpunten te bespreken en vrienden te maken. Complimenten aan Leiden, Stadsgehoorzaal en Leiden Convention Bureau om Eurohaptics 2020 tot een groot succes te maken."

Voor de vele mogelijkheden in Leiden om elkaar tijdens COVID-19 live of hybride te ontmoeten, kunt u contact opnemen via info@leidenconventionbureau.nl