Samenwerking met dienstverleners

Leiden Convention Bureau brengt u graag in contact met Professional Congress Organisers die ervaring hebben met het organiseren van succesvolle congressen en evenementen in Leiden. Ook introduceren wij u graag bij betrouwbare partners voor vervoer, of dat nu per bus van en naar Schiphol International Airport is of per boot over de grachten.

Advies congreslocaties, hotelaccommodatie en sociaal programma
Wanneer u ons informeert over inhoud, details en persoonlijke wensen ten aanzien van uw congres of evenement, kunnen wij u adviseren over de congreslocatie, het sociaal programma of de hotelaccommodatie.

leiden_convention_bureau.png

Wij inventariseren voor u de capaciteit van de locatie, de beschikbaarheid en de contactgegevens. U kunt vervolgens uw keuze maken uit het beschikbare aanbod en een afspraak maken voor bezoek aan de locaties van uw keuze.

Leiden is de oudste en beroemdste universiteitsstad van Nederland. Evenals bij Cambridge en Oxford is er de onmiddellijke associatie van een prachtige historische culturele stad met beeldbepalende universiteitsgebouwen en kennisinstituten. Als onderdeel van Leiden Marketing neemt Leiden Convention Bureau het voortouw om de internationale kennisstad Leiden te profileren voor congressen.

Gratis en onafhankelijk advies

Leiden Convention Bureau biedt u concrete hulp bij uw zoektocht naar de beste congreslocatie. Wij bieden gratis en onafhankelijk advies over congreslocaties, hotelaccommodaties en Professional Congress Organisers (PCO’s) en hebben ideeën en suggesties voor een onvergetelijk sociaal programma. Daarnaast kunnen we met u de verschillende locaties bezoeken en helpen we u met het samenstellen en vormgeven van uw bidbook. In sommige gevallen biedt de gemeente een welkomstreceptie aan voor uw congresgangers, daarover geven wij u graag meer informatie. Promotiemateriaal van Leiden en het gebruik van onze beeldbank helpen u om uw achterban te enthousiasmeren voor Leiden en de mooiste congresinformatie samen te stellen.

Contact Leiden Convention Bureau