Leiden Convention Bureau biedt deskundige hulp bij het vinden van de beste congreslocatie. Wij geven gratis onafhankelijk advies over congreslocaties, hotelaccommodaties en Professional Congress Organisers (PCO's) en hebben volop ideeën en suggesties voor sociale programma's die een blijvende indruk achterlaten. Daarnaast begeleiden wij bezoeken aan diverse locaties (site inspecties) en ondersteunen we bij het samenstellen en vormgeven van bidbooks. In sommige gevallen biedt de gemeente een welkomstreceptie aan voor congresgangers, wij zoeken dat graag voor u uit! Ook voor promotiemateriaal of mooie beelden van Leiden kunt u bij ons terecht. Door gezamenlijk een aantrekkelijk pakket samen te stellen, maken we de keuze voor een congres in Leiden nog eenvoudiger!

Congresbrochure

"Leiden, congressen en zakelijke evenementen" is de brochure die u niet wilt missen! Het geeft u alle informatie over wanneer u congressen, symposia, vergaderingen, beurzen of evenementen in Leiden kunt organiseren. Prachtige foto's, informatie over locaties en feiten en cijfers helpen u bij het maken van de perfecte keuze voor uw evenement.

Congresbrochure

Wat wij voor u kunnen betekenen

Welkomstpakketten

In ‘Leiden Convention City’ bundelen het Leiden Convention Bureau en Leiden2022 hun krachten om alle mogelijkheden die de stad te bieden heeft als congresbestemming te ontwikkelen en te versterken. Leiden Convention City heeft Leidse welkomstpakketten ontwikkeld: een verscheidenheid aan pakketten, gevuld met geweldige, lokale producten. Leuk om congresdeelnemers in Leiden te verwelkomen of een key-note spreker of VIP-gast te bedanken. Via een menukaart is alle informatie over deze pakketten eenvoudig te vinden. Klik door:

Welkomstpakketten
Intern beeld voor science box mailing

Partnerinformatie

Financiële steun - Het Voorfinanciering & Garantiefonds (VGF)

Wie een conferentie organiseert, moet vaak rekening houden met verschillende financiële aspecten. Nog voordat de inschrijvingsgelden binnen zijn, kunnen er kosten worden gemaakt. Daar komt nog bij dat het onduidelijk blijft of het aantal deelnemers aan de verwachtingen zal voldoen. Om de financiële zorgen van congresorganisatoren weg te nemen, is het Voorfinanciering & Garantiefonds (VGF) in het leven geroepen.

Meer informatie over het VGF
Pre-financing & Guarantee Fund VGF
  • Pre-financing & Guarantee Fund VGF

Duurzaamheid

Sociale & Culturele programma's

Bent u op zoek naar een sociaal of cultureel programma voor uw congres of bedrijfsevenement? Wilt u uw deelnemers verrassen met een unieke ervaring? Laat u dan inspireren door onderstaande mogelijkheden, zodat u zelf kunt ervaren waarom Leiden de Stad van Ontdekkingen is! Het culturele programma wordt u aangeboden in samenwerking met het Cultuurfonds Leiden.

Inspiratiedag Fietstocht Leiden Marketing

Meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn?