De sleutel tot een onvergetelijk evenement

Wij geven gratis onafhankelijk advies over congreslocaties, hotelaccommodaties en Professional Congress Organisers (PCO's) en hebben volop ideeën en suggesties voor sociale programma's die een blijvende indruk achterlaten. Daarnaast begeleiden wij bezoeken aan diverse locaties (site inspecties) en ondersteunen we bij het samenstellen en vormgeven van bidbooks. In sommige gevallen biedt de gemeente een welkomstreceptie aan voor congresgangers, wij zoeken dat graag voor u uit! Ook voor promotiemateriaal of mooie beelden van Leiden kunt u bij ons terecht. Door gezamenlijk een aantrekkelijk pakket samen te stellen, maken we de keuze voor een congres in Leiden nog eenvoudiger!

Congresbrochure

"Leiden, congressen en zakelijke evenementen", is de brochure die u niet wilt missen! Het geeft u alle informatie over wanneer u congressen, symposia, vergaderingen, beurzen of evenementen in Leiden kunt organiseren. Prachtige foto's, informatie over locaties en feiten en cijfers helpen u bij het maken van de perfecte keuze voor uw evenement.

Congresbrochure

Op zoek naar een locatie in Leiden? - Bekijk de mogelijkheden!

Capaciteit
Type locatie
Evenement type
Aantal zalen
Faciliteiten

Congresdiensten - Er dient veel geregeld worden voor een congres. Bekijk de mogelijkheden in Leiden!

Financiële steun - Het Voorfinanciering & Garantiefonds (VGF)

Wie een conferentie organiseert, moet vaak rekening houden met verschillende financiële aspecten. Nog voordat de inschrijvingsgelden binnen zijn, kunnen er kosten worden gemaakt. Daar komt nog bij dat het onduidelijk blijft of het aantal deelnemers aan de verwachtingen zal voldoen. Om de financiële zorgen van congresorganisatoren weg te nemen, is het Voorfinanciering & Garantiefonds (VGF) in het leven geroepen.

Meer informatie over het VGF
Pre-financing & Guarantee Fund VGF
  • Pre-financing & Guarantee Fund VGF

Duurzaamheid - Leiden als duurzame congresbestemming

Sociale & Culturele programma's

Bent u op zoek naar een sociaal of cultureel programma voor uw congres of bedrijfsevenement? Wilt u uw deelnemers verrassen met een unieke ervaring? Laat u dan inspireren door onderstaande mogelijkheden, zodat u zelf kunt ervaren waarom Leiden de Stad van Ontdekkingen is! Het culturele programma wordt u aangeboden in samenwerking met het Cultuurfonds Leiden.

Neem contact met ons op!
Inspiratiedag Fietstocht Leiden Marketing

Meer weten over een congres organiseren in Leiden?