Onze ambassadeurs

Internationale conferenties kunnen gezien worden als 'het toonbeeld' voor uitmuntende prestaties binnen een bepaald vakgebied. Door conferenties naar Leiden te halen, worden internationale schijnwerpers gericht op het hoge niveau van de kennissector in onze stad. De inbreng van Leidse publieke figuren uit de kennissector en het bedrijfsleven - de ambassadeurs van Leiden - is een essentiële schakel in het opbouwen van het imago van 'Leiden City of Science'. Bij het opzetten van ons ambassadeursnetwerk bleek de belangstelling hiervoor groter dan verwacht. De eerste Leidse koplopers werden ambassadeurs, allen klaar en enthousiast om de kennis die in Leiden te vinden is aan de wereld te tonen.

Wilt u ambassadeur worden?

U kunt ambassadeur van Leiden worden en ons helpen om bijzondere conferenties en evenementen naar onze stad te brengen. Ons ambassadeursprogramma staat open voor Leidse wetenschappers, ondernemers en bekende publieke figuren die actief zijn binnen belangrijke nationale of internationale forums. Wij zijn op zoek naar ambassadeurs die vinden dat het organiseren van congressen in Leiden een belangrijk instrument is om bij te dragen aan het imago van de stad als City of Science.

Heeft u interesse om congresambassadeur van Leiden te worden? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met Gergana. Zij onderhoudt het ambassadeursnetwerk en zorgt ervoor dat onze ambassadeurs Leiden goed kunnen vertegenwoordigen. 

Neem contact op met Gergana

Wat wij voor u kunnen betekenen