Leiden Convention Bureau

Onze diensten

Leiden Convention Bureau biedt deskundige hulp bij uw zoektocht naar de beste congreslocatie. Wij geven u gratis onafhankelijk advies over onder andere, congreslocaties, hotelaccommodaties en Professional Congress Organisers (PCO's).

Diensten

Congresbrochure

Onze congresbrochure is een uitvoerige brochure over alle mogelijkheden bij het organiseren van een congres in Leiden. Alles wat u ter informatie nodig heeft staat er in. Van hotels, restaurants, en congreslocaties waar u uw deelnemers kan huisvesten, tot informatie over bereikbaarheid, duurzaamheid en een breed overzicht van de regio. Heeft u interesse? Kijk dan hieronder. 

Congresbrochure

City of Science 2022

Leiden, de City of Science, waar de optelsom van vrijdenken, wetenschap, en culturele exploratie leidt tot de opkomst en het succes van iconen. Van Rembrandt van Rijn tot Armin van Buuren, van Pilgrims tot T.rex en van tulp tot Bio Science Park. U bent ongetwijfeld goed bekend met onze parels. Maar wist u ook dat het allemaal geen toeval is? Dat blijkt zeker als je wat dieper naar het onderliggende DNA van de stad kijkt.

Over Leiden City of Science

Leiden is 4e grootste congresbestemming in Nederland voor 2021

Het Leiden Convention Bureau (LCB) is erg trots op de vierde plaats over 2021. Manager Corine van der Ceelen: ‘We hebben hier hard voor gewerkt en we zijn blij dat we een plekje zijn gestegen. Zeker in dit bijzonder jaar waarin Leiden European City of Science is, zijn we zeer tevreden met de vele congressen die naar Leiden kwamen. Dit was ons overigens niet gelukt zonder ons netwerk van congresambassadeurs.’

Lees hier het persbericht

Wat Leiden te bieden heeft!

Leiden Convention Bureau is een initiatief van