Leiden Convention Bureau

Onze diensten

Leiden Convention Bureau biedt deskundige hulp bij uw zoektocht naar de beste congreslocatie. Wij geven u gratis onafhankelijk advies over onder andere, congreslocaties, hotelaccommodaties en Professional Congress Organisers (PCO's).

Diensten

Leiden is 5e grootste congresbestemming in Nederland voor 2022

Het Leiden Convention Bureau (LCB) is erg trots op de vijfde plaats over 2022. Manager Corine van der Ceelen: “Een consistente positie op de 5e plek is een mooi resultaat voor Leiden. Het is een beloning voor de inspanningen van het Leiden Convention Bureau, onze congresambassadeurs en al onze congrespartners. De titel European City of Science 2022 heeft Leiden een plek in de spotlight gegeven als wetenschapsstad op Europese schaal. In de komende jaren is de ambitie om het nalatenschap van de titel European City of Science te verzilveren en hiermee impact te maken voor Leiden als een stad waar de wetenschap bloeit.”

Lees hier het persbericht
Luchfoto van de marekerk en binnenstad leiden

City of Science 2022

Leiden, de City of Science, waar de optelsom van vrijdenken, wetenschap, en culturele exploratie leidt tot de opkomst en het succes van iconen. Van Rembrandt van Rijn tot Armin van Buuren, van Pilgrims tot T.rex en van tulp tot Bio Science Park. U bent ongetwijfeld goed bekend met onze parels. Maar wist u ook dat het allemaal geen toeval is? Dat blijkt zeker als je wat dieper naar het onderliggende DNA van de stad kijkt.

Over Leiden City of Science

Congresbrochure

Onze congresbrochure is een uitvoerige brochure over alle mogelijkheden bij het organiseren van een congres in Leiden. Alles wat u ter informatie nodig heeft staat er in. Van hotels, restaurants, en congreslocaties waar u uw deelnemers kan huisvesten, tot informatie over bereikbaarheid, duurzaamheid en een breed overzicht van de regio. Heeft u interesse? Kijk dan hieronder. 

Congresbrochure

Wat Leiden te bieden heeft!

Leiden Convention Bureau is een initiatief van