Leiden Convention Bureau is hèt startpunt voor de organisatie van uw (wetenschappelijke) bijeenkomsten in de ‘City of Science’ Leiden. Leiden Convention Bureau helpt. Congres organiseren? Neem contact met ons op! info@leidenconventionbureau.nl | +31 (0)71 5160990

Locatiezoeker

Welkom in Leiden!

 

Congresbrochure Testimonials

Leiden, Stad van Ontdekkingen

Er is geen stad in Nederland waar - dankzij 13 musea - cultuur zo gemakkelijk verweven kan worden met een wetenschappelijk congresprogramma of algemene bijeenkomst. De meeste locaties bevinden zich op loopafstand van het Centraal Station. Ook zijn veel locaties bereikbaar via het water, waardoor vervoer per boot van hotel naar congreslocatie of van congreslocatie naar diner- of feestlocatie een bijzondere extra charme geeft aan het gehele programma. 

       

Ook behoort Leiden met zijn universiteit en Bio Science Park tot de meest vooraanstaande Europese wetenschappelijke kenniscentra. In vier internationaal toonaangevende rankings wereldwijd staat Leiden in de top 80 van beste universiteiten. Daarnaast beschikt Leiden over een breed scala aan onderzoeksfaciliteiten en is de ontmoetingsplaats voor internationaal gerenommeerde wetenschappers en toponderzoek in alle mogelijke vakgebieden.