Catering

Cateraars in Leiden en omgeving zijn gewend om flexibel te werken in uitdagende omgevingen: locaties in de openlucht, locaties zonder keuken, op het land of op het water, of zelfs in kerken. Of het nu gaat om een uitgebreid diner, een vergadering met maaltijd, hapjes op een evenement, of een buffet op een congres of receptie, de Leidse cateraars kunnen speciale en specifieke thema's bedenken voor verschillende doelgroepen en verzorgen niet alleen het eten, maar ook de aankleding en de bediening.

Veggie Verwenbox Rebel Horeca Group

Nieuwsgierig naar de catering mogelijkheden? - Bekijk cateraars in de Leidse regio

Professional Congress Organisers (PCO's)

Een Professional Congress Organiser (PCO) of een intermediair is gespecialiseerd in het organiseren van congressen  op een professioneel niveau. Leiden Convention Bureau raadt u aan een PCO  in te schakelen bij de organisatie van een groot congres. Zij kunnen de gehele organisatie van een congres op zich nemen, of specifieke onderdelen.

PCO's hebben veel ervaring, wat betekent dat ze efficiënt werken en goede onderhandelingsvaardigheden hebben. Hierdoor kan u zich volledig richten op de inhoud van het congres en regelt de PCO alle praktische zaken. 

Naturalis Foto Arie Mastenbroek 2019

Bent u benieuwd naar de opties? - Bekijk hieronder het aanbod PCO's

Sociaal programma

Onze partners bieden een breed scala aan sociale programma's aan. Deze programma zorgen ervoor dat u op de beste manier mogelijk van Leiden kan genieten.

Inspiratiedag Fietstocht Leiden Marketing

Op zoek naar de invulling van uw sociaal programma? - Bekijk hieronder mogelijkheden!

Vervoer

Als compacte stad liggen in Leiden de meeste locaties op loopafstand van elkaar, midden in het historische stadscentrum. De fiets is natuurlijk hét Nederlandse vervoersmiddel. Hotels hebben hun eigen fietsen te huur of te leen. Leiden heeft uitstekende mogelijkheden voor openbaar vervoer. Op Leiden Centraal Station stoppen treinen vanuit nationale bestemmingen. Stadsbussen rijden naar vrijwel elke locatie in de stad. 

U kunt comfortabel per touringcar reizen naar congreslocaties, de Keukenhof, de prachtige natuur van het Groene Hart, of naar Schiphol. Deze bedrijven kunnen grote of kleine groepen vervoeren, door middel van (VIP) touringcar, (VIP) minibus, of partybus; zij kunnen de rol van reisagent nemen.

Brouwer Tours

Heeft u vervoer nodig? - Maak kennis met vervoersbedrijven in de regio

AV-techniek

Bij een succesvol congres hoort ook foutloze AV-techniek. Onze partners zijn zeer bekwaam in het managen van AV-techniek, wat maakt dat uw congres vlekkeloos zal verlopen. 

Foto ESOF Corpus Congress Centre

Heeft u AV techniek nodig? - Neem dan contact op met onze AV partners

Conceptontwikkelaars

Conceptontwikkelaars zijn een bekwame groep organisaties die concepten kunnen ontwikkelen en fantastische stands kunnen bouwen voor uw congres. Of het u gaat om professionaliteit, look-and-feel, creativiteit die de grenzen opzoekt, ze verzorgen het allemaal. Van beurzen, tot evenementen, tot festivals, deze conceptontwikkelaars hebben overal ervaring mee.

NL stand at IBTM World 2022

Op zoek naar een vernieuwend ontwerp? - Onderstaande conceptontwikkelaars staan voor uw klaar

Meer assistentie bij congressen