Lees alles over het organiseren van een congres in Leiden

Wat wij voor deelnemers van uw congres kunnen betekenen

Persoonlijke Congrespagina

Om uw gasten overzichtelijk van informatie te voorzien, bieden wij elk event kosteloos de mogelijkheid om een persoonlijke congrespagina op te zetten. Op deze pagina kunnen de congresdeelnemers meer informatie vinden over het congres en de congresvenue, maar ook de mogelijkheden die Leiden hen te bieden heeft. We bieden deze persoonlijke congrespagina standaard aan elk congres dat in Leiden plaatsvindt aan. Neem contact met ons opals u met ons wilt spreken over de inhoud van die pagina. 

Voorbeeld Persoonlijke Congrespagina

Sociale & Culturele programma's

Bent u op zoek naar een sociaal of cultureel programma? Wilt u uw deelnemers verrassen met een unieke ervaring? Er zijn diverse mogelijkheden om uw congresdeelnemers te inspireren, en zelf te ervaren waarom Leiden de Stad van Ontdekkingen is! Een aantal mogelijkheden worden hieronder uitgelicht. Heeft u vragen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

Neem contact met ons op!

Ga op ontdekking in de City of Science

Online publiciteit

Als u social media gebruikt om uw congres of event te promoten, moedigen we u aan om de hashtags #CityofScience te gebruiken. Bovendien kunt u ons altijd taggen @LeidenConventionBureau op LinkedIn en @LeidenCVB op Twitter, zodat wij onze platformen ook nuttig kunnen inzetten om uw event te promoten. Als u ooit behoefte heeft aan afbeeldingen van de stad Leiden of specifieke locaties voor uw social post, neemt u dan graag contact met ons op.

Volg ons

    

Meer informatie over het organiseren van een evenement