COVID-proof bijeenkomsten organiseren

Het is een periode waarin het heel lastig lijkt om zakelijk bijeen te komen. Het is zeker niet onmogelijk! Bent u benieuwd wat Leiden te bieden heeft? Wij staan voor u klaar om samen te kijken hoe we uw bijeenkomst, binnen de huidige maatregelen, op een veilige manier in Leiden kunnen laten plaatsvinden. Op deze pagina vindt u informatie over het organiseren van zakelijke COVID-proof bijeenkomsten.

 
Protocol voor zakelijke bijeenkomsten

Het protocol voor zakelijke bijeenkomsten is door het Eventplatform ontwikkeld en vastgesteld. Hierin is de informatie opgenomen om veilig en binnen de richtlijnen zakelijke evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Uitgangspunten voor het protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen die door het RIVM zijn vastgesteld.

Mogelijkheden in Leiden

De congresbrochure van het Leiden Convention Bureau bevat alle informatie en mogelijkheden met betrekking tot het organiseren van congressen en zakelijke evenementen in Leiden. In de congresbrochure is een tabel opgenomen met capaciteiten voor bijeenkomsten van zalen, buffetten, oppervlakten enzovoort per venue. Tijdens COVID-19 zijn deze aantallen natuurlijk bijgesteld, om te kunnen voldoen aan de eisen. In onderstaande tabel vindt u alle COVID-proof aantallen voor bijeenkomsten, per venue.

Leiden is European City of Science in 2022

Met de titel European City of Science is Leiden als internationale kennisstad toegetreden tot een select gezelschap van EU-steden die koploper zijn op het gebied van Science, Culture, Innovation en Green Capitals. In het programma wordt naast het wetenschappelijke aanbod ook een interactief publieksprogramma van precies 365 dagen aangeboden met als motto ‘Elke dag een stukje wijzer’.

Meer informatie vindt u op: www.leiden2022.nl/nl/