Boutique hotel Ex Libris is zeer centraal gelegen in de Kloksteeg, in het hart van de historische Pieterswijk. De Kloksteeg - het leukste straatje van Leiden - vormt de verbinding tussen het chique Rapenburg en de 14e eeuwse Pieterskerk.

Boek hier je overnachting via Boutique hotel Ex Libris of via booking.com.

Boutique hotel Ex Libris ligt in de Kloksteeg, in het hart van de historische Pieterswijk. De Kloksteeg is een van de leukste straatjes van Leiden tussen het chique Rapenburg en de 14e eeuwse Pieterskerk. Met veel leuke musea om de hoek: wat dacht je van het Rijksmuseum van Oudheden, Japanmuseum Sieboldhuis, de oase van rust Hortus botanicus en natuurlijk de Pieterskerk en het Academiegebouw.

Ook boutique hotel Ex Libris ademt historie en is gevestigd in twee rijks monumentale panden. Met acht luxueuze hotelkamers en een statige gelagkamer. In de gelagkamer kun je heerlijk ontbijten met het uitgebreide Ex Libris à al carte ontbijt (€17,50 p.p) of het Express ontbijt (€9,50 p.p.).  

De tweepersoons hotelkamers zijn stijlvol en klassiek ingericht met alle denkbare moderne voorzieningen en hebben zelfs een gezellig elektrisch haardje voor de koude dagen!

Locatie