Scheltema Leiden is de ideale locatie voor culturele en zakelijke evenementen in de binnenstad van Leiden. Het pand is gehuisvest in een oude dekenfabriek uit het begin van de 19e eeuw. De authentieke uitstraling van dit industriële verleden geeft het pand een inspiratievol en uniek karakter.

Het historische pand van Scheltema Leiden beschikt over zes verschillende ruimtes waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Deze ruimtes zijn vanwege de ligging gezamenlijk of op zichzelf te gebruiken, waardoor er tot wel 750 gasten tegelijk kunnen worden ontvangen. De bereikbaarheid van Scheltema Leiden is zeer goed. Het pand ligt op een steenworp afstand van Leiden centraal en auto’s kunnen geparkeerd worden in parkeergarage Lammermarkt.

Zowel duurzaamheid als samenwerken met lokale ondernemers staat bij Scheltema Leiden hoog in het vaandel. Het personeel verzorgt elk detail zorgvuldig, waardoor organisatoren zich kunnen concentreren op de kern van hun bijeenkomst. Dit maakt Scheltema Leiden de gedroomde plek voor diepgaande zakelijke bijeenkomsten, creatieve brainstormsessies en andere onvergetelijke evenementen. 

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00.

Kenmerken

Locatie