Corpus, gevestigd in Leiden, is een innovatief wetenschapsmuseum waar bezoekers een boeiende reis maken door het menselijk lichaam, ontdekkend door interactieve tentoonstellingen en boeiende displays.

Corpus, innovatief in wetenschap en events, biedt een unieke belevenis. Het gebouw, gelegen in Leiden, biedt een unieke en stimulerende omgeving voor evenementen en congressen. Als innovatief wetenschapsmuseum onderscheidt Corpus zich als een buitengewone locatie die de nieuwsgierigheid prikkelt en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

De veelzijdigheid van Corpus maakt het tot een ideale plek voor diverse evenementen. De interacti…

Corpus, innovatief in wetenschap en events, biedt een unieke belevenis. Het gebouw, gelegen in Leiden, biedt een unieke en stimulerende omgeving voor evenementen en congressen. Als innovatief wetenschapsmuseum onderscheidt Corpus zich als een buitengewone locatie die de nieuwsgierigheid prikkelt en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

De veelzijdigheid van Corpus maakt het tot een ideale plek voor diverse evenementen. De interactieve tentoonstellingen, waar bezoekers een reis maken door het menselijk lichaam, voegen een educatieve en intrigerende dimensie toe aan bijeenkomsten. Het is een setting die niet alleen vermaakt maar ook inspireert, wat perfect is voor creatieve brainstormsessies en innovatieve presentaties. De moderne faciliteiten en technologische voorzieningen maken Corpus geschikt voor zakelijke congressen. De combinatie van educatie en zakelijkheid creëert een unieke sfeer voor intellectuele uitwisselingen. Het museum biedt diverse ruimtes die flexibel kunnen worden aangepast aan de behoeften van verschillende evenementen, of het nu gaat om een conferentie, seminar of bedrijfsbijeenkomst.

De centrale locatie in Leiden draagt bij aan de toegankelijkheid van Corpus voor deelnemers, terwijl de architectuur en ambiance van het museum een inspirerende atmosfeer creëren. Het ervaren team van Corpus staat garant voor een vlekkeloze uitvoering van evenementen, waarbij elk detail zorgvuldig wordt behandeld, waardoor organisatoren zich volledig kunnen concentreren op de inhoud en impact van hun bijeenkomst. Corpus is niet alleen een plek voor kennisoverdracht maar ook een setting waar de combinatie van wetenschap en evenementen een onvergetelijke ervaring oplevert.

Huur het hele pand af!

Gezellig borrelen in het oor, dineren in de darmen of een walking dinner door het menselijk lichaam. Bij CORPUS Congress Centre is het mogelijk om naast het gehele congrescentrum ook de ‘reis door de mens’ en de bijbehorende interactieve ruimtes af te huren. Daarmee heb je het hele pand tot jouw beschikking en maak je jouw event ECHT onvergetelijk!

In de ‘reis door de mens’ beweeg je je onder andere via de knie, de baarmoeder en de darmen als bezoeker door het menselijk lichaam. Na de indrukwekkende ‘reis’ naar boven, daal je af via de interactieve ruimtes. Het is mogelijk om op elke etage een extra ruimte voor een subsessie te creëren, waardoor er twaalf extra ruimtes ontstaan. Zo kun je als opdrachtgever 800 gasten ontvangen, waarvan 540 plenair.

Het team van CORPUS Congress Centre helpt je graag bij het uitdenken van unieke concepten op maat. Zo is het mogelijk om jouw event te combineren met de ‘reis door de mens’, waarbij de gasten bijvoorbeeld tijdens een walking dinner op elke etage kunnen genieten van een gerecht dat gelinkt is aan het onderdeel van het menselijk lichaam, waar zij zich op dat moment bevinden. Het afhuren van het hele pand biedt dus heel veel unieke en creatieve mogelijkheden om een onvergetelijke indruk achter te laten bij jouw gasten.

Openingstijden

  • Maandag: gesloten
    Dinsdag t/m vrijdag: eerste ‘reis’ vertrekt om 9.30 uur – laatste ‘reis’ vertrekt om 15.00 uur.
    Zaterdag en zondag: eerste ‘reis’ vertrekt om 9.30 uur – laatste ‘reis’ vertrekt om 18.00 uur.

Kenmerken

Locatie