Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Bargelaan 180 2333 CW LEIDEN
tel 0347 329 092

Mailadres: banquetsales@wellnesshotelleiden.nl

Fletcher Wellness-Hotel Leiden ligt pal naast het Centraal Station Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum, nabij het Bio Science Park Leiden. Het hotel bevindt zich op de 10e, 11e en 12e verdieping van het hypermoderne Level gebouw en heeft een schitterend uitzicht over de omgeving. Schiphol is per trein te bereiken in 15 minuten, Den Haag in 15 minuten en Amsterdam in 25 minuten. Het hotel beschikt over 120 comfortabele hotelkamers, suites en appartementen op viersterren niveau, twee restaurants, een sportcentrum en een wellnessresort.

De locatie is ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden zoals vergaderingen, netwerkbijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Fletcher Wellness-Hotel Leiden heeft zes multifunctionele vergaderzalen met ruimte voor acht tot maximaal 100 personen. De zalen zijn voorzien van daglicht, climate control, draadloos internet en alle moderne audiovisuele apparatuur. Het hotel heeft een Special Corporate Rate voor gasten die zakelijk overnachten en ook voor hun zakelijke relaties of voor expats. Het arrangement biedt extra kwaliteit in service en comfortabele kamers, met extra faciliteiten om het verblijf nog aangenamer maken.

Fletcher Wellness-Hotel Leiden biedt een totaalpakket aan diensten, met professionele begeleiding, om te vergaderen en zakelijk te overnachten. Het uitgebreide fitnesscentrum, een groot wellness resort mét zwembad en twee restaurants op top niveau maken het mogelijk om een vergadering, training, congres of productpresentatie te combineren met een bijzondere belevenis. Naast een teambuilding activiteit zoals een kookworkshop of een groepsles in Body Balance, biedt Fletcher Wellness-Hotel Leiden ook de mogelijkheid voor een ontspannen beautybehandeling.

Onder Level Leiden bevindt zich een betaalde parkeergarage.