De nieuwe zaal van Scheltema Leiden: De Zagerij

| Scheltema Leiden

Bij Scheltema Leiden is de voormalige werkplaats van de Lakenhal omgebouwd tot een moderne bar genaamd “De Zagerij”. De karakteristieke muren en vloer zijn bewaard gebleven, waardoor deze ruimte net als de rest van Scheltema Leiden een unieke sfeer heeft. Met een grote bar en hoog dak dat veel lichtinval mogelijk maakt, is De Zagerij ideaal voor verschillende soorten bijeenkomsten zoals feesten, borrels, vergaderingen, diners, presentaties en bedrijfsevenementen.

Naast alle gebruikelijke faciliteiten van een bar beschikt De Zagerij ook over audiovisuele apparatuur zoals een beamer met groot scherm, moderne geluidsinstallatie en professioneel lichtplan dat naar wens aangepast kan worden. Ook heeft de ruimte een klimaatinstallatie die altijd voor de gewenste temperatuur zorgt. Hierdoor is De Zagerij uitermate geschikt voor allerlei type zakelijke evenementen.

Met plaats voor ongeveer 120 personen biedt De Zagerij bovendien een directe ingang aan de marktsteeg, eigen garderobe en toiletgroep. Voor meer informatie of om de ruimte te bezichtigen kunt u contact opnemen met Scheltema Leiden via +31 (0)71 514 44 41.