Life Sciences & Health Week

| Leiden Bio Science Park

De Life Sciences & Health week staat gecentreerd rond het vieren van baanbrekende medische ontdekkingen. Het is een evenement dat ernaar streeft om bedrijven, onderzoekers, medische professionals en anderen te verbinden in de zoektocht naar kennis.

Aankondiging

The Life Sciences & Health (LSH) week zal van 22 tot 29 juni 2023 op en rond het Leiden Bio Science Park plaatsvinden. 

De Leiden Bio Science Park Foundation en Leiden&Partners nodigen u uit om actief mee te doen in deze LSH week door een inzicht te geven in de LSH-ontwikkelingen van uw organisatie. Dit kan u doen door activiteiten te organiseren voor uw doelgroep(en) tijdens deze week.

De tweede editie van de LSH week trapt af met het 25ste jubileum van de Bio Science Park Entrepeneurs Association (OVBSP) op 22 juni en eindigt met de eerste RedMed XB Annual conference op 28 en 29 juni bij Corpus. 

Als u ideeën heeft over hoe uw organisatie deel kan nemen of als u al activiteiten gepland heeft voor deze week, laat ons dat dan alstublieft weten op events@lbsp.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen om te discussieren over hoe wij samen meer aandacht naar deze activiteiten kunnen trekken, bijvoorbeeld op leidenbiosciencepark.nl, sciencecityleiden.nl, and visitleiden.nl