Maak kennis met PLNT Leiden

| PLNT

PLNT speelt een sleutelrol in een groeiend regionaal ecosysteem van innovatie en ondernemerschap en brengt de werelden daarmee letterlijk en figuurlijk bij elkaar.

Wanneer deze werelden elkaar ontmoeten, volgt groei vanzelf. PLNT inspireert, faciliteert en ondersteunt gepassioneerd talent om innovatieve ideeën te ontwikkelen, met de potentie om succesvol ondernemer te worden.

Wanneer je het pand binnenloopt, voel je de ondernemende energie, het enthousiasme. En juist dát werkt inspirerend. Midden in de Leidse binnenstad bieden we verschillende ruimtes die geschikt zijn voor brainstormsessies, symposia, hackathons en workshops, met mogelijkheid voor een afsluitende (netwerk)borrel. 

De zalen zijn geschikt voor 8-170 personen en voorzien van alle moderne gemakken, zoals WiFi, AV-middelen en flipovers. Bovendien is het mogelijk om een hybride bijeenkomst of livestreamsessie te organiseren. Sluit jouw event in stijl af met een borrel in ons restaurant, of bij lekker weer op het circulaire dakterras The Roof!

Bekijk hier onze ruimtes